Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΖΩΗ




Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα δεδομένων που μπορούν να εξηγήσουν και να μας εισάγουν καλύτερα στην ύπαρξη μιας μη-φυσικής ψυχής, όμως πάρα πολλοί άνθρωποι συχνά αντιστέκονται, προσπαθώντας να κατανοήσουν πώς η ψυχή θα μπορούσε να χωρέσει ακόμα μέσα στις επιστημονικές αντιλήψεις της συνείδησής μας .
Πώς δουλεύει? Πού βρίσκεται; Πώς αλληλεπιδρά με τη συνείδηση ​​μας; 
Ευτυχώς, έχουμε τώρα ένα θεωρητικό πλαίσιο που εξηγεί την ύπαρξη της ψυχής, ακόμα και την μετά θάνατον ζωή!

Η ψυχή είναι κβαντικές πληροφορίες

Σύμφωνα με τον Dr. Stuart Hameroff , καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, μια επιθανάτια εμπειρία συμβαίνει όταν οι κβαντικές πληροφορίες, που κατοικούν στο νευρικό σύστημα αφήνουν το σώμα και διαλύονται μέσα στο σύμπαν. 
Σε αντίθεση με τις υλιστικές εξηγήσεις της συνείδησης, ο Δρ Hameroff προσφέρει μια εναλλακτική εξήγηση της συνείδησης, που μπορεί ίσως να απευθύνεται τόσο στο ορθολογικό επιστημονικό μυαλό όσο και στις προσωπικές διαισθήσεις.
Η συνείδηση ​​κατοικεί, σύμφωνα με τον Stuart και τον Βρετανό φυσικό Sir Roger Penrose, στους μικροσωληνίσκους των κυττάρων του εγκεφάλου, οι οποίοι αποτελούν τις βασικές περιοχές της κβαντικής επεξεργασίας. 
Μετά το θάνατο, η πληροφορία αυτή απελευθερώνεται από το σώμα σας, πράγμα που σημαίνει ότι η συνείδησή σας την ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
Υποστηρίζουν ότι η εμπειρία της συνείδησής μας είναι το αποτέλεσμα των επιπτώσεων της κβαντικής βαρύτητας σε αυτούς τους μικροσωληνίσκους, μια θεωρία που ονόμασαν ενορχηστρωμένο στόχο μείωσης (orchestrated objective reduction Orch-OR).
Η συνείδηση, ή τουλάχιστον η πρωτο-συνείδηση, θεωρείται από αυτούς ότι είναι μια θεμελιώδης ιδιότητα του σύμπαντος, που υπάρχει ακόμα και κατά την πρώτη στιγμή του σύμπαντος, κατά τη διάρκεια του Big Bang.
 "Σε ένα τέτοιο σύστημα η πρωτο-συνειδητή εμπειρία είναι μια βασική ιδιότητα της φυσικής πραγματικότητας, προσιτή σε μία κβαντική διαδικασία που σχετίζεται με τη δραστηριότητα του εγκεφάλου."
Οι ψυχές μας κατασκευάζονται, στην πραγματικότητα, από την ίδια τη δομή του σύμπαντος - και μπορεί να υπάρχουν από την αρχή του χρόνου. 
Οι εγκέφαλοί μας είναι απλά δέκτες και ενισχυτές για την πρωτο-συνείδηση ​​που είναι εγγενής στη δομή του χωροχρόνου. 
Έτσι, υπάρχει πραγματικά ένα μέρος της συνείδησής σας που είναι μη-υλικό και θα ζήσει και μετά το θάνατο του φυσικού σώματος σας;

Τι συμβαίνει όταν το σώμα μας πεθαίνει

Ο Δρ Hameroff είπε στο ντοκιμαντέρ του Science Channel, Through the Wormhole: "Ας πούμε ότι η καρδιά σταματά να χτυπά, το αίμα σταματά να ρέει, οι μικροσωληνίσκοι χάνουν την κβαντική τους κατάσταση.

 Η κβαντική πληροφορία εντός των μικροσωληνίσκων δεν καταστρέφεται, δεν μπορεί να καταστραφεί, διαμοιράζεται και διαλύεται στο σύμπαν γενικότερα.
Εάν ο ασθενής έχει αναβιώσει, αναβιώνει αυτή η κβαντική πληροφορία ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ πίσω στο μικροσωληνίσκους και ο ασθενής λέει «Είχα μια μεταθανάτια εμπειρία ».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα