Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Αντίχριστος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία


Αποτέλεσμα εικόνας για Αντίχριστος

Ο Αντίχριστος (also referred to as Βελζεβούλ) ήταν γείτονας του Χριστού και έμενε ακριβώς απέναντι του στο νούμερο 666. Ο Βελζεβούλ υποστήριζε την Μάντσεστερ Γιουνάιτιντ (Manchester United) για αυτό και ο Χριστός που ήταν Μάντσεστερ Σίτι (Manchester City) τον καταράστηκε στην αιωνιότητα και τώρα το όνομα του αποτελεί μίασμα για τους χριστιανούς και όνομα για πολλά μέταλ τραγούδια. Το πιο γνωστό από αυτά είναι το Number Of The Beast των Iron Maiden.
Ο Βελζεβούλ απεικονίζεται ως Κόκκινος Διάβολος αλλά αυτό έχει να κάνει με το παρατσούκλι της ομάδας που υποστήριζε και πολλοί το συγχέουν μέχρι και σήμερα. O Βελζεβούλ ήταν σαν χόμπιτ (και λίγο σα βριλ με στοιχεία Goblin) μόνο που φορούσε συνήθως κίτρινα ρούχα και καμιά φορά μωβ πουα με άσπρες βούλες.

Η Γέννηση

Σύμφωνα πάντα με το Eυαγγέλιο του Όσιου Ονούφριου του Παρηγορητή, ο Αντίχριστος γεννήθηκε στις 6/6/06 και ώρα 06:06:06 το πρωί, δηλαδή 6.66πμ. Άρα ήταν έξι χρόνια μικρότερος απ' τον Χριστό. Κατά το Eυαγγέλιο λοιπόν, όταν γεννήθηκε ο Αντίχριστος έπιασε για ανεξήγητους λόγους μεγάλη φωτιά στη Βηθλεέμ και όλο το χωριό καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Επίσης λίγα λεπτά μετά, όταν ανέτειλε ο ήλιος έγινε το ένα και μοναδικό παράδοξο το οποίο επαναλήφτηκε μόνο μια φορά στο μέλλον. Ο ήλιος ανέτειλε απ' τη δύση και έδυσε στην ανατολή. Τυχαίο; Μάλλον όχι. Επίσης αναφέρετε πως όταν ο Αντίχριστος γεννήθηκε, ο Χριστός έβρισε για μία και μοναδική φορά. Το τι ακριβώς είπε δε θα το μάθουμε ποτέ. Ωστόσο ο Όσιος Ονούφριος είχε κάνει κάποιες μελέτες για αυτό το θέμα και στα απομνημονεύματά του ανέφερε πως αυτή η θεϊκή βρισιά ήταν " γα*ώ τον αντίχριστό σου που***ρά".Η Γέννηση

Η εκπαίδευση

Ο Αντίχριστος, γόνος πλούσιας οικογένειας, είχε μια ευρεία μόρφωση. Είναι πασίγνωστο άλλωστε ότι ήταν άριστος μαθητής. Ωστόσο είχε μια ελαφριά αδυναμία στο μάθημα των Θρησκευτικών. Πάντα έβγαζε μέσο όρο σε αυτό το μάθημα 66,6 με άριστα τα 100. Κατά τα άλλα πάντως ήταν ένας εκπληκτικός μαθητής!

Ένα Σημαδιακό Γεγονός

Ένα γεγονός όμως ήρθε ξαφνικά να επισκιάσει τη γαλήνια ζωή του μικρού μαθητή. Σε ηλικία 6 χρονών, 6 μηνών και 6 ημερών εκεί που βρισκόταν στην αγορά της Ιερουσαλήμ με την οικογένεια του, είδε έναν έμπορο που πούλαγε γλειφιτζούρια! Αμέσως λάτρεψε ένα από αυτά τα γλειφιτζούρια και σε άπταιστα ελληνικά με ισραηλινή προφορά είπε στη μάνα του "μήτηρ, μήτηρ μου αγοράζεις τούτο το γλειφιτζούρι;"
Η μάνα του, που του' χε μεγάλη αδυναμία του το αγόρασε αμέσως.
Και τότε έγινε το τραγικό γεγονός! Από ένα στενό δρομάκι εμφανίστηκε ο Χριστός με τους 2 φίλους του (ναι καλά μαντέψατε, είναι οι αλήτες των Συκεών). Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χριστός ήταν 6 χρόνια μεγαλύτερος απ' τον Αντίχριστο. Έτσι με την υπεροψία που του έδινε το μεγαλύτερο της ηλικίας του, είπε στον μικρό Αντίχριστο να του δώσει το αγαπημένο του γλειφιτζούρι. Ο Αντίχριστος αρνήθηκε και ο Χριστός το άρπαξε με το ζόρι και έφυγε με τους άλλους 2 αλήτες των Συκεών γελώντας περιφρονητικά. Καθώς ο Χριστός απομακρυνόταν με τους φίλους του, ο μικρός Αντίχριστος είπε μέσα απ' τα κατακόκκινα δόντια του: " σε μισώ Χριστέ! Θα μου το πληρώσεις μια μέρα αυτό που έκανες".

Η Εφηβεία

Μετά από αυτό το γεγονός τα χρόνια κύλησαν σχετικά ήρεμα. Ωστόσο ο μικρός Αντίχριστος που τώρα πια είχε γίνει έφηβος ποτέ δε ξέχασε το παραπάνω γεγονός. Ακόμα είχε μερικές τάσεις προς την ομοφυλοφιλία. Ίσως αυτό να είναι αποτέλεσμα της υπερπροστατευτικής του μάνας η οποία συνεχώς του έλεγε "πωπωπω τι άντρα έχω εγώ" αλλά και " μπράβο ο γιός μου, πέταξε και πουλάκι". Ωστόσο γρήγορα το ξεπέρασε.

Παρακμή / The Black Age

Το έτος 26 ο Αντίχριστος μπήκε στο πανεπιστήμιο των Ιεροσολύμων. Εκείνη την εποχή ο Χριστός ήταν στην απόλυτη δόξα του με τα κηρύγματά του και τα θαύματά του. Έτσι όπως ήταν φυσιολογικό ο Αντίχριστος τον ζήλευε πολύ.
Αλλά το ποτήρι ξεχείλισε όταν ένας καθηγητής του, του είπε μια μέρα που ο Αντίχριστος είχε αποβληθεί απ' το μάθημα της χημείας για επικίνδυνα πειράματα " μακάρι να ήσουν σαν το Χριστό". Ο Αντίχριστος έβγαλε μια κραυγή τρόμου κι αηδίας και χάθηκε μέσα στο σκοτάδι. Ο Όσιος Ονούφριος αναφέρει στο Ευαγγέλιο του πως το σώμα του μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα (όπως ο Λόρδος Βόλντεμορτ) και από τότε και για πολλά χρόνια ποτέ κανείς δεν τον ξαναείδε.

Ανάσταση

Αντίθετα όμως με αυτό που οι περισσότεροι νόμιζαν, ο Αντίχριστος όχι απλά δε σκοτώ8ηκε, αλλά τα σχεδόν 2000 επόμενα χρόνια σχεδίαζε την ολική επαναφορά του και φυσικά το πώς θα εκδικηθεί τον μεγάλο του εχθρό. Η ανάσταση του πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τη προφητεία της Λουκά στις 6/6/06 (2006). Μετά από 2 χρόνια βαφτίστηκε κιόλας απ τον πάτερ Εφραίμ. Από τότε άρχισε να θέτει σε εφαρμογή τα σατανικά του σχέδια.

Η Λύτρωση

Η μεγάλη δικαίωση λοιπόν για τον Αντίχριστο ήρ8ε στις 6/6/2012. Ήταν άλλωστε ήδη γνωστό πως η γη θα καταστρεφόταν εκείνη τη χρονιά απ' τον διάκονοΧαρδάβελα. Εκείνη τη μέρα λοιπόν ο Αντίχριστος ύστερα από πληροφορίες του πάτερ Εφραίμ (ο οποίος έγινε στη συνέχεια γνωστός ως Εφραίμ ο Λωποδύτης), έστησε ενέδρα στο Χριστό ο οποίος όπως κάθε πρωί περνούσε απ' τη διασταύρωση Παναγίας Σουμελά 6 και Ιεροσολύμων 66 πάνω στο αόρατο λευκό του άλογο. Εκεί ο γεμάτος μίσος Αντίχριστος σκότωσε τον Χριστό μια για πάντα. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες απ' τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος βιντεοσκοπούσε τη σκηνή με μια μικρή κρυφή κάμερα ότι την ώρα που ο Χριστός ξεψυχούσε, ο Αντίχριστος του είπε " ποτέ δε ξέχασα την ημέρα που μου έκλεψες το γλειφιτζούρι, τώρα το πληρώνεις αλήτη των Συκεών".

Το Τέλος

Πολύ απλά δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει τέλος. Αμέσως μετά τη νίκη του, όλοι οι Χριστιανοί έγιναν Αντι-χριστιανοί. Και οι λίγοι πιστοί που απέμειναν υπέστησαν φρικτούς διωγμούς. Έτσι η γη βυθίστηκε σε έναν βούρκο παρακμής και εγκληματικότητας απ' τον οποίο όπως είχε πει πριν 2000 χρόνια και ο Όσιος Ονούφριος ο Παρηγορητής "κανείς δε θα βγει ζωντανός".

Τρόποι επικοινωνίας με τον Αντίχριστο

Πρέπει να είναι ημέρα Τετάρτη, το φεγγάρι να είναι στη γέμιση και να πλησιάζουν μεσάνυχτα. Πηγαίνεις στην ανατολική πλευρά ενός νεκροταφείου και με ένα μαχαίρι, το οποίο πρόσφατα χρησιμοποιήθηκε σε φόνο, χαράζεις έναν κύκλο. Μέσα στον κύκλο χαράζεις μια πεντάλφα. γεμιζεις τον κυκλο και την πενταλφα μεμπεντζινη. στο κέντρο βάζεις ένα κρανίο γυναίκας που πέθανε παρθένα ημέρα Σάββατο και πάνω στο κρανίο στερεώνεις ένα μαύρο κερί. αναβεις το κερι,φουνταλιαζεις την πενταλφα και λες "ΑΛΕΦ, ΜΠΕΘ, ΓΚΙΜΕΛ, ΝΤΑΛΕΘ!". Αυτά αν θες να τον καλέσεις χωρίς χρέωση. Αλλιώς υπάρχει το 090-666.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα