Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Μήπως έχετε τάσεις λιποθυμίας; Όλοι οι λόγοιΚάποιες στιγμές νιώθετε να χάνετε τον κόσμο κάτω από τα πόδια σας; Έχετε τάσεις λιποθυμίας και δεν ξέρετε γιατί;
Το λιποθυμικό επεισόδιο μπορεί να είναι επακόλουθο βαριάς παθολογικής διαταραχής ή τυχαίο συμβάν άνευ ιατρικής σημασίας
Μάθετε τι φταίει.
Χαμηλή αρτηριακή πίεση
Μερικοί άνθρωποι έχουν χαμηλή αρτηριακή πίεση όλη την ώρα. Ωστόσο, η ζάλη εμφανίζεται για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και η αρτηριακή πίεση προσαρμόζεται γρήγορα, επιστρέφοντας σε φυσιολογικά επίπεδα.

Φαρμακευτική αγωγή
Ορισμένα φάρμακα, όπως διουρητικά,τα χάπια για την υψηλή αρτηριακή πίεση ή εκείνα που διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία μπορεί να προκαλέσουν λιποθυμία ή αίσθημα λιποθυμίας. Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο του φαρμάκου και ελέγξτε τις παρενέργειες. Επικοινωνήστε με το γιατρό σας εάν τα επεισόδια είναι συχνά.
Καρδιακά προβλήματα
Ορισμένες καρδιακές διαταραχές, για παράδειγμα, αρρυθμία, μπορεί να προκαλέσει την αίσθηση της λιποθυμία.

Χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα
Χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα προκαλούν κόπωση, τρόμος, εφίδρωση και τάση για λιποθυμία είναι τυπικά συμπτώματα της κατάστασης.
Αφυδάτωση
Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό European Journal of Applied Physiology and Occupational Physiology, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η αφυδάτωση μπορεί να προκαλέσει λιποθυμί και απαιτείται άμεσα η πρόσληψη υγρών.
Έντονο άγχος
Σε περιπτώσεις τρομερού άγχους παρουσιάζεται μία ποικιλία συμπτωμάτων μεταξύ των οποίων ζαλάδα, μούδιασμα, αίσθημα έντονων παλμών, θολή όραση, έξαψη, αίσθημα λιποθυμίας και μυρμήγκιασμα στα χέρια και γύρω από το στόμα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα