Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ «ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ


Δεν είναι εύκολο στον άνδρα να αντιληφθεί εάν η σύντροφός του προσποιείται ή, εάν πράγματι αισθάνεται την απόλυτη απόλαυση στο σεξ τις στιγμές της αποκορύφωσης, όταν εκείνη βιώνει(;) τον οργασμό. Κοντά στα άλλα το θηλυκό είναι «προικισμένο» και μ' αυτό το ατού. Η υποκρισία είναι γένους θηλυκού.
Δεδομένο. Η γυναίκα γνωρίζει ότι το magnus opum του αρσενικού παίζεται στο γαμήσι. Νοιώθει άλλος άνθρωπος αν στα μάτια και στο κορμί της είναι εραστής κλάσεως. Ότι μαζύ του, επειδή είναι γαμιάρης εκείνη ευχαριστιέται. Και χάρις αυτόν φθάνει άνετα στον οργασμό.
Για ποιο λόγο, άλλωστε, ο άνδρας σε κάποιες περιπτώσεις αγχώνεται και δεν του σηκωθεί. Το παίρνει και πολύ προσβλητικά. Καταρρέει ο ανδρισμός του. Τον σκοτώνει ψυχολογικά η υποψία ότι άλλη θα τον μετρήσει αλλοιώς. Θα τον βαθμολογήσει κάτω από τη βάση.
Στο θέμα μας. Πολύ καλά κάνει η γυναίκα και παίζει θέατρο.
Πρώτον, για να μη χαρακτηριστεί ψυχρή. Ανοργασμική, ότι έχει πρόβλημα, παθολογικό, ψυχολογικό. Ότι μειονεκτεί, γενικώς και αορίστως.
Ύστερα, η γυναίκα δεν θέλει να τη σπάσει στον καλό της, ότι είσαι λίγος σαν πηδηκτρόνι. Είναι και το άλλο. Αν παραπονεθεί η γυναίκα ότι δεν πιάνει οργασμό, όχι μονάχα μια φορά και δυο, τότε θαρρεί πως κινδυνεύει να την χαρακτηρίσει γαμιόλα ο άνδρας. Ότι το μυαλό της το 'χει μόνο στο σεξ.
Γεγονός. Όλες, σχεδόν οι γυναίκες δεν λένε την αλήθεια. Η κάθε μία έχει τους λόγους της. Μην παραγνωρίζουμε την κατηγορία των γυναικών που... ντρέπονται να εκδηλωθούν. Να γίνουν «απαιτητικές». Να ζητήσουν το φίφτυ-φίφτυ. Ότι κι αυτές έχουν δικαίωμα, με τρόπο διακριτικό, χωρίς να ρίχνουν ευθύνες στον άλλον.
Το εύκολο είναι να προσποηθούν, δύσκολο τους κάθεται να το συζητήσουν με τον σύντροφό τους, με τον σύζυγό τους. Να βρουν μαζύ τρόπους πιο καυτούς, πιο σεξουλιάρικους, για να ανάψει το κορίτσι. Για να γεμίζει ολόκληρη από το μονάκριβο δώρο της σεξουαλικής ικανοποίησης με τον οργασμό.
Η προσποίηση στέλνει την γυναίκα στη μοναξιά του αυνανισμού. Συνήθως.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα