Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ «ΚΙ ΑΛΛΟ»;


Είσαι μέσα της και το έργο εξελίσσεται περίφημα. Το κορίτσι στο δείχνει με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο, τις εκφράσεις στο πρόσωπό της, ίσως στο λέει και με το στόμα, ότι πλησιάζει στην κορύφωση, ότι έχει απογειωθεί τόσο ώστε «έρχεται» ο οργασμός.
Τελειώνετε μαζύ. Κανένα πρόβλημα και με διαφορά δευτερολέπτων, δυο-τριών κινήσεων ακόμα ο ένας.
Εκείνη θέλει «κι άλλο». Αισθάνεται πανέτοιμη, «το 'χει» τούτη τη μεθυστική στιγμή να ξαναφθάσει αμέσως σε οργασμό. Τι κάνεις εσύ;
Εσύ ο άνδρας. Που δεν είσαι γυναίκα και γι' αυτό ανίκανος στο τρίλεπτο, στο πεντάλεπτο να πυροβολήσεις πάλι με το υγρό πυρ. Η άλλη, όμως, έχει το προνόμιο να κολυμπήσει στον ωκεανό της ηδονής μ' έναν ακόμα καπάκι οργασμό, και μ' έναν τρίτο, και τέταρτο.
Μια στιγμή. Και η «εύκολη» σε πολλαπλούς οργασμούς δεν είναι σίγουρο ότι θα σκοράρει έστω έναν κάθε φορά. Ούτε έτοιμο θα τον βρει, ούτε θα τον εισπράξει με παραγγελία. Άλλο αυτό.

Στο θέμα μας. Τι κάνεις εσύ αν η κυρία παραμένει με ανοικτά τα πόδια επειδή ναι μεν «τελείωσε», αλλά θέλει να... συνεχίσε. Να πιασει εναν ακόμα οργασμό. Εδώ σε θέλω, αν συμφωνείς ότι σα σωστός αρσενικός τέτοια χατήρια δεν τα χαλάς. Ποτέ.
Αν γνωρίζεις την κοπελλιά σου, αν είσαι σε σχέση μαζύ της, αν το έχετε ξανακάνει, τότε καθυστερείς το «τελείωμά» σου όσο γίνεται περισσότερο, ώστε με τη δική σου στύση εκείνη να δέχεται κι άλλες, κι άλλες ενέσεις καύλας.
Αν, όμως, εσύ άδειασες το σωλήνα σου, με το παχύρευστο σπέρμα, τότε η γυναίκα για να ξαναέρθει σε οργασμό δεν πρέπει να «κρυώσει». Άρα, συνεχίζεις να την δειγείρεις με το χέρι. Αν βαρέσεις ημιανάπαυση, τότε είναι σα να την πήρες όλα τα λεφτά από την τσέπη. Άρα, δεν την «αφήνεις» την γυναίκα που έχει ακόμα καύσιμα για το πιο ονειρεμένο ταξίδι. Εκτός κι αν δεν έχεις χέρια, ούτε γλώσσα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα