Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ

Made by Kristopher Love
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ: ΖΑΧΟ ΣΚΑΦΙΔΑ
Συντάχθηκε από τον Steven Bancarz | 

Οι σκέψεις μας είναι ισχυρές. Γνωρίζουμε ήδη αυτό. Τα μυαλά μας έχουν τεράστια επιρροή στη ζωή μας και το σώμα μας. Γνωρίζουμε ήδη αυτό. Αλλά ξέρατε ότι τα μυαλά μας διασυνδέονται με τον κόσμο σε τέτοιο βαθμό, που έχουν άμεση μετρήσιμη επίπτωση στη ροή του ηλεκτρικού ρεύματος; Οι σκέψεις μας, οι προθέσεις και η ενεργειακή κατάσταση έχουν στην πραγματικότητα μια επιστημονικά αποδείξιμη επίδραση στη ροή του ηλεκτρικού ρεύματος. 
Περισσότερα από 800 σχετικά πειράματα με τις επιπτώσεις της συνείδησης για τον κόσμο έχουν αναφερθεί, εδώ θα δούμε μερικά.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό της επιστημονική εξερεύνηση έδειξε ότι οι γεννήτορες (RNG, Random Numbers Generator)
βρέθηκαν να παράγουν ανώμαλα αποτελέσματα όταν δουλέψουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Εντάξει, και τι σημαίνει αυτό; οι γεννήτορες χρησιμοποιούν την τεχνολογία των υπολογιστών για να δημιουργήσουν το ένα και το μηδέν σε τυχαίες ακολουθίες. Οι αριθμοί είναι τυπωμένοι σε ένα γράφημα. Οι νόμοι των πιθανοτήτων μας διδάσκουν ότι ίσος αριθμός από μονάδες και μηδενικά θα πρέπει να παράγεται, και αντιπροσωπεύεται από μια σχεδόν ευθεία γραμμή στο γράφημα. Οποιαδήποτε απόκλιση θα εμφανίζεται ως μια καμπύλη ή μια ακίδα.

( ΣΗΜ. ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ. Ιστορικά, οι απαρχές της συστηματικής επιστημονικής μελέτης της μικρό-ψυχοκίνησης ταυτίζονται με τα πειράματα του παραψυχολόγου ερευνητή Helmut Schmidt, και την κατασκευή γεννητόρων τυχαίων αριθμών (Irwin & Watt, 2007). Στην πράξη, οι γεννήτορες αυτοί αποτελούν ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα που στηρίζεται σε τρία στοιχεία: μια ραδιενεργό πηγή, έναν μετρητή και μια ηλεκτρονική οθόνη απεικόνισης που μοιάζει με ρολόι.
Στα πλαίσια αυτά, ένας δείκτης περιστρέφεται μέσα στην οθόνη-ρολόι μέχρι να πραγματοποιηθεί η εκπομπή του ραδιενεργού σωματιδίου, η οποία και καθηλώνει τον δείκτη σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως το διάστημα ανάμεσα στις διαδοχικές εκπομπές σωματιδίων θεωρείται τυχαίο, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να προβλεφθεί προκαταβολικά το ακριβές σημείο της «οθόνης-ρολογιού» στο οποίο θα σταματήσει ο δείκτης. Από την άλλη πλευρά, εάν ένας παρατηρητής καταφέρει- μέσα στα πλαίσια μιας σειράς πολλαπλών δοκιμών- με κάποιο τρόπο να σταματήσει τον δείκτη σε ένα συγκεκριμένο επιθυμητό σημείο πέραν του δείκτη τυχαιότητας, τότε θεωρούμε πως η συνειδητότητα του παρατηρητή έχει επιδράσει ψυχοκινητικά στο σύστημα (Irwin & Watt, 2007). )

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αυτό που βρήκαν ήταν ότι οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ, ΑΓΧΟΣ, Η ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΒΙΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 
Όποτε τεράστια κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα έλαβαν χώρα (όπως προεδρικές εκλογές, τρομοκρατικές επιθέσεις, διεθνείς δικαστικές υποθέσεις κλπ), σχέδια θα αρχίσουν να εμφανίζονται εντός των γεννητόρων που είχαν σχεδιαστεί ειδικά για κάθε περίπτωση. "Η υψηλού βαθμού προσοχή, η διανοητική συνοχή των μαζών, κοινές συγκινήσεις ή άλλες συνεκτικές ιδιότητες των ομάδων τείνουν να συσχετίζονται με στατιστικά ασυνήθιστες αποκλίσεις από την θεωρητική προσδοκία των διαγραμμάτων του πεδίου των γεννητόρων. 
Εάν γίνουν περισσότερα εκτεταμένα πειράματα, ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ "ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ" (FIELD CONSCIOUSNESS) ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΤΥΧΑΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Η συλλογική μας συνείδηση έχει πράγματι επιρροή στη συμπεριφορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

( ΣΗΜ. ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ: Έχω παρατηρήσει, επανειλημμένα, όταν βιάζομε και είμαι αγχωμένος να τελειώσω κάτι γρήγορα στον υπολογιστή, ο υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται φυσιολογικά. Επειδή γνωρίζω ότι με το άγχος και την βιασύνη κάτι μπορεί να κάνω λάθος προσπαθώ να δω τι συμβαίνει και τότε επανέρχεται η σωστή λειτουργία. H διαπίστωση ότι η αγχωμένη κατάσταση επηρεάζει τα ηλεκτρικά κυκλώματα του υπολογιστή θα ήταν επιστημονικά τεκμηριωμένη αν υπήρχε βιντεοσκόπηση και επαλήθευε ότι δεν κάνω λάθος χειρισμό, αν υπήρχε άλλος παρατηρητής για να ελέγξει το φαινόμενο θα επηρέαζε το γεγονός)
Η μελέτη αυτή, η οποία έγινε στο Πανεπιστήμιο του Princeton, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι <<ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ‘‘ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ’’ ,που μέχρι τώρα υπόθεταν σε διάφορες αφηρημένες μορφές οι μελετητές πολλών κλάδων, να είναι στο κατώφλι της αυστηρής επιστημονικής ανακοίνωσης ότι είναι η κινητήρια δύναμη της φυσικής πραγματικότητας.>>

Έτσι, αυτό που έχουμε εδώ είναι μια επιστημονικά ελεγχόμενη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό reviewed journal, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο, μας αποδεικνύει με εμπειρικό τρόπο ότι οι σκέψεις μας είναι συνυφασμένες άμεσα με τον κόσμο γύρω μας.
(ΣΗΜ. ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ, ΝΟΥΣ, ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΝΟΗΜΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. ΒΛΕΠΕ:http://www.varelidis.gr/%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%…/)

Έτσι τι είναι συνείδηση; Η συνείδηση δεν μπορεί απλώς να δημιουργηθεί από τον εγκέφαλο, αλλά είναι συνάρτηση και των γεγονότων που μας επηρεάζουν από τον κόσμο γύρω μας. Αυτό δεν μπορεί πλέον να θεωρηθεί σαν ένα νέας εποχής hokey pokey. Αυτή είναι μία μελέτη που προέρχεται από ψηλά επίπεδα της επιστημονικής κοινότητας. Η αρχική μελέτη μπορεί να βρεθεί εδώ.

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ

Μια άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε εν μέρει από τον Δρ RD Nelson ο οποίος είναι καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγική στο Πανεπιστήμιο του Princeton έδειξαν ότι η επίδραση αυτή ήταν εξαιρετικά παρατηρήσιμη κατά τη διάρκεια των επιθέσεων στους δίδυμους πύργους στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. «Αποδίδουμε αυτό το αποτέλεσμα σε μια πραγματική συσχέτιση με τα ανθρώπινα συναισθήματα που θα πρέπει να ανιχνευτεί σε μελλοντικές επαναλήψεις. Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. "Η αρχική μελέτη μπορεί να βρεθεί εδώ.
Ουσιαστικά, η κατάσταση της συνείδησης του πληθυσμού μιας ευρύτερης περιοχής απεικονίζεται από το μπλε διάγραμμα, το κόκκινο διάγραμμα δημιουργεί μοτίβα και ακολουθίες σε μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μην δημιουργεί οποιοδήποτε είδος του σχεδίου κατά τύχη ποτέ.( Βλέπε το διάγραμμα context, terrorist attacks στο αγγλικό κείμενο ) 

[Συνοπτικά, οι υποθέσεις στις οποίες στηρίζεται το εν λόγω πείραμα μπορούν να διατυπωθούν ως εξής:

1) Το μυαλό διαφορετικών ανθρώπων μπορεί να επικοινωνεί μέσω ενός αγνώστου μηχανισμού, και να σχηματίζει τελικώς έναν «πανανθρώπινο νου».
2) Αυτός ο «υπερ-νους» είναι πιθανόν να προαισθάνεται κρίσιμα γεγονότα πριν αυτά συμβούν, αλλά και να ανταποκρίνεται συγκινησιακά όταν αυτά συμβαίνουν.
3) Ο «συλλογικός» αυτός νους είναι δυνατόν να ασκεί ψυχοκινητικές επιδράσεις, και ως εκ τούτου δύναται να αλλάξει την συμπεριφορά ηλεκτρονικών συστημάτων όπως είναι οι γεννήτορες τυχαίων αριθμών.
4) Οι γεννήτορες τυχαίων αριθμών (RNGs) στηρίζονται σε κβαντικά γεγονότα, παράγοντας τελικά ολοκληρωτικά απρόβλεπτες , τυχαίες αριθμητικές ακολουθίες. Εάν, όμως, ένα μείζον παγκόσμιο γεγονός συγχρονίσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις εκατομμυρίων ανθρώπων, οι αριθμητικές αυτές ακολουθίες αναμένονται να είναι περισσότερο δομημένες και μη εξηγήσιμες από τον παράγοντα «τύχη» (Nelson, 2008).
(Το διαβάσαμε στο: Επιχείρηση “Παγκόσμια Συνειδητότητα”) ]

Είναι το συνειδησιακό πεδίο ένα πράγμα του όλου; Είναι το μυαλό επάνω σε ένα σάκο σάρκας που δημιουργήθηκε από την ύλη και όλα είναι ύλη, ή η συνείδηση είναι κάτι που εκτείνεται πέρα από τα όρια της φυσικής του κρανίου;

Ο Δρ Nelson συνεχίζει λέγοντας ότι <<ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.>> Εκτεταμένη ανάλυση της 11/2001 μπορείτε να βρείτε εδώ.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Με πειστικές αποδείξεις ότι η συνείδησή μας μπορεί επίσης να επηρεάσει τη ροή των ηλεκτρικών ρευμάτων και μάλιστα χωρίς όριο αποστάσεων, πρέπει να αρχίσουμε να διερευνήσουν την πιθανότητα ότι Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ μας. Πώς μπορεί η συνείδησή μας που δεν είναι τίποτε περισσότερο από νευρική δραστηριότητα και χημικές διεργασίες στον εγκέφαλο, να μπορεί να έχει επιπτώσεις σε μεγάλες αποστάσεις στον αιτιώδη έξω κόσμο; Ο μόνος τρόπος να νοιώθουμε άνετα γύρω από αυτό το πρόβλημα είναι η ιδέα ότι ο φυσικός μας εγκέφαλος και τη συνείδηση μας είναι δύο διαφορετικά (ακόμα συνδεδεμένα) πράγματα. 

Έχουμε ήδη δει τα αποτελέσματα που οι σκέψεις μπορούν να επιδρούν σε κβαντικά αντικείμενα. Στο πείραμα, της διπλής σχισμής τα σωματίδια αναγκάζονται να περάσουν μέσα από μια διάταξη με δύο λεπτές παράλληλες σχισμές που είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη. Διαπιστώθηκε ότι όταν ο παρατηρητής προσπαθούσε να δει από ποιά σχισμή περνούσαν τα σωματίδια, η συμπεριφορά τους αλλοιωνόταν ενώ αυτό δεν συνέβαινε όταν δεν τα παρατηρούσε. Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι παράγοντες που συνδέονται με τη συνειδητότητα σχετίζονται σε σημαντικό βαθμό με την αλλοίωση της συμπεριφοράς των σωματιδίων στη διπλή σχισμή.

Έχουμε δει ότι οι σκέψεις και προθέσεις μπορούν να αλλάξουν τη φυσική δομή του νερού και των κρυστάλλων του, πείραμα που πραγματοποιήθηκε από τον Δρ Emoto που επιβεβαιώθηκε και επαναλαμβάνεται. 

Είδαμε, επίσης, τις επιπτώσεις που έχουν στα μυαλά μας και την τη συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων, όταν μεγάλες ομάδες ανθρώπων διαλογίζονται, τότε διαπιστώθηκε ότι τα ποσοστά της εγκληματικότητας, αυτοκτονίας, βίας, και ατυχημάτων μειώθηκαν στις γύρω πόλεις. 

Ήρθε η ώρα μετά τα τρέχοντα επιστημονικά παράδειγμα να αγκαλιάσουμε μια νέα κατανόηση της συνείδησης που να αντιμετωπίζεται ως κάτι αδιαχώριστο από τον έξω κόσμο. Ίσως η συνείδηση είναι κάτι που ο καθένας προβάλλει για να αγγίξει τον κόσμο, αντί για μια απλή εσωτερική διαδικασία.

Σχετικά με τον συγγραφέα: Το όνομά μου είναι Steven Bancarz, και είμαι ο δημιουργός του "Πνεύματος Επιστήμη και Μεταφυσική". Ευχαριστώ για την ανάγνωση αυτού του άρθρου! 



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα