Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ

Άννα Κυριακίδου


    Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, ονειρεύονται υπέροχα πράγματα και η καρδιά τους είναι γεμάτη επιθυμίες. 

Μερικά όνειρα θεωρούνται άπιαστα και τολμηρά άλλα εφικτά και εύκολα.

 Όμως το σύμπαν δεν γνωρίζει αυτούς τους περιορισμούς, για το σύμπαν όλα είναι εφικτά. 

Δεν υπάρχουν δύσκολα ή εύκολα.

 Όλα είναι εφικτά να υλοποιηθούν αρκεί η ψυχή να είναι ελεύθερη και έτοιμη από περιοριστικές δεσμεύσεις. 
                             
       Αναρωτήσου! 

Τι σε σταματάει να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες και τα όνειρα σου;

 Πιστεύεις στον εαυτό σου; 

Θεωρείς ότι αξίζεις να έχεις τα καλύτερα στην ζωή σου; 

Αν χρειαζόταν να δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα το έκανες; 

Με άριστα το δέκα, πώς θα βαθμολογούσες τον εαυτό σου; 

Θεωρείς ότι είναι εφικτό για σένα να πραγματοποιείς όλα όσα επιθυμείς;

 Ή θεωρείς ότι η μοίρα και το πεπρωμένο καθορίζει τη ζωή σου; 

Τόλμησες ποτέ να ανακαλύψεις τις υπέροχες και άπειρες δυνατότητές σου ή κλείστηκες στην ασφαλή φωλιά της καθημερινότητας σου, φιλοσοφώντας ότι η ζωή είναι άδικη μαζί σου; 
                  
     Επέτρεψε τον εαυτό σου να  υλοποιήσει αυτά που ονειρεύεσαι.

 Να ζήσει την πραγμάτωση των εμπειριών που επιθυμεί. 

Πάρε τον εαυτό σου από το χέρι, σαν το μικρό σου παιδί που το συνοδεύεις πρώτη μέρα στο σχολείο. 

Με αγάπη και υπομονή, επέτρεψε την καρδιά σου να ανοιχτεί, να δημιουργήσει, να υλοποιήσει, να χαρεί από τις επιτεύξεις της, να βιώσει τις επιθυμίες της να ανθίσει.   

    Γνώρισε τον εαυτό σου και ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση σου. 

Μπορεί όταν ήσουν μικρός η αυτοπεποίθηση και η αξία προς τον εαυτό σου να μην χτίστηκαν σε υγιείς βάσεις, αλλά σήμερα ως ένας υπέροχος ενήλικας έχει την δυνατότητα να μέσω της δουλειάς με την αυτογνωσία, να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου, να δεις την δική σου αλήθεια, να πιστέψεις σε σένα και να μεγαλουργήσεις. 
  
   Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις τον καμβά πάνω στον οποίο εσύ ζωγραφίζεις την ζωή σου. 

Άλλαξε τα χρώματα που χρησιμοποιείς, ζωγράφισε με ζωηρά και χαρούμενα χρώματα την πραγματικότητα σου, θυμήσου πως εσύ είσαι ο δημιουργός αυτής της πραγματικότητας.  

Είσαι ο δημιουργός, είσαι το πεδίο απεριόριστων δυνατοτήτων και επομένως μπορείς να κάνεις πραγματικότητα όλα σου τα όνειρα και όλες σου τις επιθυμίες χωρίς να τα χαρακτηρίζεις ως ανέφικτα ή δύσκολα να πραγματοποιηθούν. 

Απλά συντονίσου με την εσωτερική σου δύναμη και σαν ένας τέλειος δημιουργός επέτρεψε αυτήν την δύναμη να ταξιδέψει προς τα έξω, να απλωθεί, να δημιουργήσει, να έλξει όλα όσα η ψυχή σου θέλει να βιώσει. 

Θυμήσου πραγματικά ποιος είσαι προτού οι άλλοι σου διδάξουν ποιος θα έπρεπε να είσαι. 

Η μόνη ευθύνη σου είναι να είσαι ο εαυτός σου και αν αυτό είναι η μόνη σου ευθύνη, τότε δεν μπορείς να αποτύχεις.                                                                                                                                              
Anna Theta Therapy  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Άννα Κυριακίδου γεννήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και είναι Φυσικοθεραπεύτρια και Νοσηλεύτρια απόφοιτη των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Ασχολήθηκε με ενεργειακές θεραπείες έχοντας το Μάστερ στο ΡΕΙΚΙ, παρακολούθησε σεμινάρια Ταϊλανδέζικου μασάζ, την μέθοδο McKenzie και τα διεθνή βιωματικά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης Insight. Εργάστηκε από το 1989 για 25 χρόνια με ηλικιωμένα άτομα καθώς επίσης και με άτομα όλων των ηλικιών. Δούλεψε για πολλά χρόνια σε ομάδες ψυχολογικής στήριξης αποκομίζοντας θεραπευτικές εμπειρίες στο χώρο της ψυχοθεραπείας.
Η πλούσια εμπειρία της που αποκόμισε από την επαφή με τους συνανθρώπους της σε σχέση με τα προβλήματα υγείας που είχαν, την οδήγησαν στην αναζήτηση καινούριων θεραπευτικών αναζητήσεων. Είχε ήδη βεβαιωθεί ότι οι ασθένειες των ανθρώπων που φρόντιζε σε καθημερινή βάση ήταν αποτελέσματα των πεποιθήσεων που κουβαλούσε ο καθένας από την στιγμή της σύλληψής του και όχι μόνο. Το ένστικτό της την οδήγησε στην θεραπευτική μέθοδο της Vianna Stibal (Theta HealingTherapy) που αποτελεί μια μέθοδο αυτογνωσίας, θεραπείας σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο καθώς και πνευματικής ανάπτυξης.
Η θεραπευτική ικανότητα βρίσκεται μέσα σε κάθε άτομο δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να θεραπευτεί. Η Άννα πιστεύει ότι όλοι είμαστε θεραπευτές της ζωής μας. Εμείς είμαστε που θα δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον σε όλους τις τομείς της ζωής μας με τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε. Εφαρμόζοντας την μέθοδο στην ίδια και στους δικούς της, είδε τα ευεργετικά αποτελέσματα της μεθόδου και με αγάπη και πίστη θέλησε να το επεκτείνει και σε ανθρώπους γύρω της με το όραμα για υγιείς και ευτυχισμένους ανθρώπους σε έναν καλύτερο και πιο υγιή πλανήτη. Η Μέθοδος Θήτα ανοίγει πόρτες σε μια ισορροπημένη και άφθονη ζωή.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα