Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ!


Είσαι παντρεμένος και με την γυναίκα σου χάνεται η ερωτική επιθυμία. Το αιώνιο πρόβλημα από την εποχή του Αδάμ και της Εύας. Οι δυο τους ήταν, δεν υπήρχε ακόμα τρίτο πρόσωπο κι όμως ο ένας είχε αρχίσει κιόλας να σκυλοβαριέται τον άλλον. Αναμενόμενο.
Έτσι γεννήθηκε το swinging. Η ανταλλαγή συζύγων. Σχεδόν έχει γίνει «θεσμός» στους συνειδητούς swinger.Εγώ με την γυναίκα σου, εσύ με την δική μου. Καθαρά πράματα. Και οι τέσσερις στο κόλπο. Και τα δυο ζευγάρια, παντρεμένοι με παιδιά, έχουν αποδεχθεί το νέο «άθλημα», που τους απελευθερώνει πνευματικά, συνειδησιακά και τους φουντώνει τη λίμπιντο.
Καλή η γυναίκα μας, πιθανόν πιο ωραία, πιο γκόμενα από την άλλη, όμως η άλλη είναι ξένη κι αυτό ντοπάρει τη σεξουαλικότητά σου.
Γνωστά πράγματα αυτά. Γι’ αυτό γίνονται και πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων, μάλιστα στο πρόγραμμα προβλέπεται και συμποσιακή κουβέντα από τους swingers πριν αποσυρθούν ιδιαιτέρως για τα όργια τους. Μιλάει ο καθένας, άνδρας και γυναίκα, για τις ερωτικές τους επιδόσεις.
Για φαντάσου! Να πίνεις, να συζητάς, να ακούς τον άλλον που λίγο μετά θα επιλέξει την γυναίκα σου ή, αυτή θα τον επιλέξει, να περιγράφει πώς είχε σκοράρει στο παρελθόν με κάποιο μανουλομάνουλο.
Υπάρχουν, βέβαια, και οι κλειστές λέσχες ανταλλαγής συζύγων, για τους αξιοπρεπείςπαντρεμένους που έχουν αποφασίσει να σπάσουν την καθημερινότητα του γάμου τους σ’ ένα λίκνο ηδονισμού. Σ’ ένα άντρο όπου όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν παρεξηγείται.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα