Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Γίνε εσύ το διαφορετικό


Ξεκινάμε τη ζωή μας αναζητώντας το διαφορετικό, αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε πληρότητα και αρμονία.


Κάθε μας στόχος, κάθε μας όνειρο αυτό το διαφορετικό αναζητά. Έτσι περνά η ζωή από μπροστά μας, κι εμείς σαν να μην υπάρχουμε, ζούμε αντανακλαστικά και αποσπασματικά. Τελικά αυτό το διαφορετικό έρχεται αλλά φτάνει σε πολλές περιπτώσεις να ξεπεράσει τα όρια της αντοχής μας και της υπομονής μας. Νιώθουμε σαν κάποιος να μας έχει βάλει στο «μάτι» και εμείς να μη μπορούμε να ξεφύγουμε.
Κάνε μία λίστα λοιπόν, με όλα τα διαφορετικά που θέλεις είτε από τις σχέσεις σου, είτε από τη δουλειά σου, είτε από τη ζωή σου γενικά.
Αφού τελειώσεις τη λίστα, κοίταξέ τη, διάβασέ την δυνατά να την ακούσεις. Προσπάθησε να αναζητήσεις αν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος. Ύστερα στρέψε αυτή τη λίστα προς τα μέσα.
Αναζήτησε όλο αυτό το διαφορετικό που εσύ έχεις ανάγκη, το οποίο το έχεις καταγράψει στη λίστα σου, εσύ πως το υποστηρίζεις. 

Το διαφορετικό που αναζητάς τόσα χρόνια έξω από εσένα, είναι τόσο μα τόσο κοντά σου, είσαι εσύ ο ίδιος. Εσύ είσαι μία σπουδαία διαφορετικότητα και εσύ έχεις όλα τα κλειδιά της δικής σου πραγματικότητας.
Κι όμως ενώ εσύ αναζητούσες το διαφορετικό, υποστήριζες με όλες σου τις δυνάμεις, το ίδιο με τον απέναντι σου. Έβαζες μπροστά σου όχι εσένα αλλά όλους τους άλλους. Κι έτσι το διαφορετικό που είσαι «θάφτηκε» εκεί μέσα σε σένα και καλύφθηκε από όλα τα στερεότυπα και τα κοινότυπα. Άλλος και άλλοι χειρίζονται αυτή τη δική σου διαφορετικότητα και όλοι αυτοί το κάνουν αυτό από τη στιγμή που εσύ το επέτρεψες να γίνει. Ακολουθείς βήματα άλλων, επιλογές άλλων, ρουχισμό άλλων και όχι αυτό το μεγαλείο που κρύβεται μέσα σου.
Ήρθε η ώρα αυτό το διαφορετικό που είσαι να το αναζητήσεις και να το αφήσεις να εκδηλωθεί προς τα έξω. 

Πίστεψέ με, ύστερα για όλα θα χρειάζεται η ελάχιστη προσπάθεια και όλα θα γίνονται με οδηγό την αυθεντική σου διαφορετικότητα.

Είσαι το τέλειο, αρκεί να το πιστέψεις και να το αναζητήσεις. Είμαι αυτό που είμαι, είμαι η αγάπη και η πληρότητα και το δικό μου κομμάτι συνθέτει την Συμπαντική ενότητα.

Δωροθέα  


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα