Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Περνάει το φυσικό μας σώμα στις 4η και 5η διάσταση;


Κανένα φυσικό υλικό σώμα δεν περνάει στην 4η και 5η διάσταση ως έχει!
Υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που πιστεύουν οτι θα φύγουν με διαστημόπλοια! Θα το πω απλά! Αν μια οντότητα της 3ης διάστασης που έχει φυσικό υλικό σώμα και δεν έχει αναληφθεί στην 5η , μπει σε διαστημόπλοιο που κινείται υπερδιαστατικά, απλά θα εγκλωβίσει την ενέργειά της ανάμεσα στις διαστάσεις! Αυτή είναι η μεγάλη παγίδα!

Γιατί;
Οι οντότητες της 3ης διάστασης έχουν (και το ενεργοποιούν) ολογραφικό αντίγραφο της μορφής τους στην 4η και το προεκτείνουν (ενεργειακά) με την προβολή του στην 5η! Για να μπεις όμως στο χώρο αυτό θα πρέπει να τον έχεις κατανοήσει και αντιληφθεί πνευματικά (νοητικά). Η όλη διαδικασία είναι πνευματική δηλαδή (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλη λέξη όπως κβαντική ή ενεργειακή αν θέλετε). Και οι δύο αυτές διαστάσεις (4η και 5η) είναι αόρατες όμως στο φυσικό μάτι άρα και για το σώμα.
Πως θα βάλεις λοιπόν ένα υλικό σώμα σε ενεργειακή κατάσταση; Είναι σαν να περιμένεις από την πέτρα να σκεφτεί!

Θα σας δώσω ένα χονδροειδές παράδειγμα! Υπάρχουν κάποιοι που χορεύουν στα αναμμένα κάρβουνα και δεν καίγονται! Η διαδικασία όμως για να φτάσουν το σώμα τους να αντέχει τη φωτιά είναι εσωτερική! Πνευματική! Νοητική! Αν πας έτσι να πατήσεις, απλά θα καείς!

Το φυσικό σώμα λοιπόν για τις οντότητες που θα μπορέσουν να φτάσουν πνευματικά (εσωτερικά δηλαδή) σε μια δόνηση που της επιτρέπει την είσοδο στην 5η διάσταση, μετουσιώνεται με επιλογή!
Πως;
Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράψουν ακριβώς τη διαδικασία αυτή για αυτό θα το πω πολύ χοντρικά! Μια οντότητα που έχει αναληφθεί (ενεργειακά) στην 5η διάσταση έχει τη δυνατότητα να επιλέγει αν θα γεννηθεί ή αν θα εμφανιστεί απλά για κάποιες στιγμές ή αν θα εξαφανιστεί από την 3η διάσταση (αντί για τη λέξη εξαφανιστεί θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη λέξη αποσυρθεί αλλά και αυτή δεν είναι σωστή γιατί η μορφή που έχει το φυσικό μας σώμα στην 3η διάσταση είναι το ολόγραμμά της υλοποίησής της που έγινε στην 4η !!!!!!!)

Αν είσαι λοιπόν πνευματικά έτοιμος να μπεις στην 5η διάσταση, θα επιλέξεις μετά εσύ, τι θα γίνει το σώμα σου! Δηλαδή πόσο θα το αφήσεις στην 3η διάσταση (πόσο θα ζήσεις) ή πότε θα το αποσύρεις (στην ουσία αποσύρεις μέρος της ενέργειά σου) εντελώς από αυτή!
Έτσι κι αλλιώς ο θάνατος όπως το ξέρουμε σήμερα δεν υφίσταται σε αυτές τις ενεργειακές διαστάσεις!

Αν όμως παρασυρθείς χωρίς να είσαι έτοιμος (εσωτερικά) και μπεις (με τεχνικά μέσα) σε άλλη διάσταση τότε θα μείνεις εκεί.

Για το λόγο αυτό, όσοι δημοσιεύουν αναρτήσεις με σχετικό περιεχόμενο, έχουν ευθύνη για αυτά που λένε! Γιατί γνωρίζω ένα πολύ μεγάλο μέρος φίλων που αντί να κοιτάει μέσα του, κοιτάζει έξω, τους πλανήτες στον ουρανό, περιμένοντας βοήθεια απ έξω αντί μέσα.
Δεν γνωρίζουν όμως ότι αυτό που θα δουν (αν θα δουν) θα είναι απλά το υλικά μορφοποιημένο ολόγραμμα της όποιας μορφής, το οποίο μόλις βγει από τη δική μας διάσταση, αυτοί θα «καούν».

Γράφοντάς το σκεφτόμουνα:
Το παιχνίδι γύρω μας είναι μεγαλύτερο από μας και στημένο από παλιά έτσι κι αλλιώς.κι ο κόσμος που γνωρίζουμε μια ψευδαίσθηση. Κάποιοι από όλους θα εξαπατηθούν! Όχι γιατί το θέλουν, αλλά απλά γιατί συνεχίζουν να κοιτούν τον κόσμο! Γύρω τους! Έξω!

Πώς θα το καταλάβουν λοιπόν;
Ο κάθε ένας μόνος του!
Αφουγκραζόμενος το μέσα του!
Όσοι θα καταφέρουν να συντονιστούν με την 5η διάσταση, θα έχουν μία και μόνη διαφορά από τους υπόλοιπους: Θα έχουν παντελή έλλειψη οποιουδήποτε φόβου και οποιασδήποτε ελπίδος γεννά αυτός! Και αντί για αυτό, θα έχουν μια απέραντη γαλήνη και καθαρή, κρυσταλλική αγάπη για όλα γύρω τους!

Να είστε καλά!!!!!

Πηγή:Η.Μ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα