Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Παγάκι: Ένα ψυχρό καλλυντικό ομορφιάς

Παγάκι: Ένα ψυχρό καλλυντικό ομορφιάςΓια τις θερμές καλοκαιρινές ημέρες τα παγάκια αποτελούν μονόδρομο για την ανακούφιση. Βέβαια, είναι γνωστό ότι επιδρούν αρνητικά στον λαιμό πολλών ατόμων. Ακόμα κι αν προκαλούν πονόλαιμο και βήχα σε πολλούς, τα παγάκια έχουν αξιέπαινα οφέλη για το δέρμα όλων. Αναρωτιέστε πώς; Λοιπόν, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ψυχρό αυτό καλλυντικό ομορφιάς.
  • Μετά την πολύωρη εργασία στον υπολογιστή απλώς πάρτε μερικά παγάκια και τοποθετήστε τα στα μάτια σας. Τα μάτια σας γρήγορα θα ανακουφιστούν.
  • Πριν από την εφαρμογή μακιγιάζ, δεν έχετε παρά να στραφείτε προηγουμένως στα παγάκια ως μέρος προετοιμασίας του δέρματος. Η πρακτική αυτή θα δώσει διάρκεια στο μακιγιάζ σας.
  • Υπάρχουν φορές κατά τις οποίες δεν έχετε χρόνο για μακιγιάζ. Σε αυτήν την περίπτωση, τα παγάκια αποβαίνουν σωτήρια χαρίζοντας μία φρέσκια και δροσερή ματιά σε μια στιγμή.
  • Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, το δέρμα και δη το πρόσωπό σας αφυδατώνεται. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εφαρμόστε μερικά παγάκια στην αφυδατωμένη περιοχή.
  • Τα παγάκια μειώνουν τους μεγάλους πόρους και την παραγωγή σμήγματος. Πάρτε ένα μαλακό πανί και τοποθετήστε δύο παγάκια σε αυτό. Στη συνέχεια, κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας μέχρι να λιώσει ο πάγος εντελώς.
  • Τα παγάκια βοηθούν να απαλλαγείτε από την ακμή. Πάρτε λοιπόν ένα παγάκι και τοποθετήστε το πάνω στην πληγείσα περιοχή. Η ερυθρότητα και το οίδημα μειώνονται σημαντικά και σας ανακουφίζουν.
  • Μπορείτε να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπό σας. Η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος δίνει στο πρόσωπό σας μια φυσική και υγιή λάμψη. Η τακτική χρήση τους επίσης εμποδίζει την πρόωρη γήρανση και τιςρυτίδες.
Προσοχή
  1. Μην χρησιμοποιείτε περισσότερα από δύο παγάκια. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος δερματικών προβλημάτων.
  1. Εφαρμόστε τον κύβο στο δέρμα αποκλειστικά και μόνο τυλιγμένο σε ένα καθαρό πανί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα