Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε ποιες αρρώστιες φαίνονται στα μάτια!

Δείτε ποιες αρρώστιες φαίνονται στα μάτια!
Είθισται να λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχή μας.
Είθισται να λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχή μας. Πλέον οι ειδικοί αναφέρουν ότι  μπορούν να αποκαλύψουν και ποια νοσήματα καθρεπτίζονται σε αυτά.
Αιτία γι’ αυτό είναι η πολύπλοκη κατασκευή τους αφού αποτελούνται από πολλούς και διαφορετικούς ιστούς.
Μάθετε ποιες ασθένειες φαίνονται στα μάτια
Σκλήρυνσης κατά πλάκας.  Η ελαττωμένη οπτική οξύτητα ενός οφθαλμού, τα σκοτώματα ή και πόνος στο ένα μάτι μπορεί να είναι εκδηλώσεις της σκλήρυνσης. Μια από τις κλασσικότερες αρχικές εκδηλώσεις της είναι η οπτική νευρίτιδα.
Αναιμία. Όταν το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου φαίνεται λευκό αντί να έχει το υγιές ερυθρό χρώμα,συνήθως είναι αποτέλεσμα της έλλειψης σιδήρου, το οποίο είναι απαραίτητο στοιχείο για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Ίκτερος. Όταν το λευκό μέρος των ματιών (ο επιπεφυκότας) παίρνει μία κίτρινη απόχρωση τότε ίσως κρύβονται παθήσεις του ήπατος, των χοληφόρων και του παγκρέατος.

Υπερθυρεοειδισμός.
 Όταν τα μάτια είναι λαμπερά, αγριωπά και προτεταμένα προς τα έξω μπορεί να κρύβεται υπερθυρεοειδισμός και συγκεκριμένα η νόσος Graves. Κάντε μια εξέταση για να ελέγξετε τις τιμές του θυρεοειδούς.
Εγκεφαλικό. Μία ξαφνική διαταραχή της όρασης, όπως διπλή, θολή ή απώλεια της όρασης μπορεί να οφείλεται σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.
Διαβήτης. Τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία του αμφιβληστροειδούς. Η πάθηση αυτή είναι γνωστή ως διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια.
Υπέρταση. Η υπέρταση προκαλεί χαρακτηριστικές βλάβες στα αγγεία του ματιού, με τις αρτηρίες να παρουσιάζουν σκλήρυνση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα