Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Μπαχαρικά, για περισσότερη ενέργεια!

Από το κάρυ μέχρι το γαρίφαλο, τα μπαχαρικά υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα στην υγεία σας

Είτε ψάχνετε για μεγαλύτερη και καλύτερη απόδοση στην κρεβατοκάμαρα, είτε για την τόνωση του εγκεφάλου σας στην εργασία, είτε να βελτιώσετε την αντοχή σας στο γυμναστήριο, προσθέτοντας αυτά τα ισχυρά φυτικά συστατικά στη διατροφή σας μπορείτε να τα πετύχετε!
Ενώ η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική γνωρίζει τα οφέλη των μπαχαρικών εδώ και χιλιάδες χρόνια, η δυτική επιστήμη πρόσφατα ανακάλυψε ότι πολλά μπαχαρικά παρέχουν ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση ακόμη και καταναλώνοντας μικρές μόνο δόσεις.
Μπόνους: Προσφέρουν επίσης αντιοξειδωτικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο υγιείς.
Από το κάρυ μέχρι το γαρίφαλο, τα μπαχαρικά υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα στην υγεία σας, καθώς προσφέρουν περισσότερη φυσική ενέργεια, μεγαλύτερη ζωτικότητα, ευεξία, έντονη ερωτική διάθεση και βελτίωση της υγείας.

Κάρυ
Αυτό το αρωματικό μείγμα μπαχαρικών περιέχει Κουρκούμη, το οποίο του δίνει αυτό το μοναδικό κίτρινο χρώμα.
Το Κουρκούμη αποτελείται από κουρκουμίνη, η οποία είναι ένα ισχυρό αντι-φλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό συστατικό. Στην πραγματικότητα, μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να έχει αρκετά οφέλη στην καταπολέμηση του καρκίνου, μπορεί να μειώσει τον πόνο και μπορεί να βελτιώσει τον εγκέφαλο, το καρδιαγγειακό, το γαστρεντερικό και τη λειτουργία των πνευμόνων.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Προσθέστε κάρυ στις σούπες και στα βραστά ή ρίξτε λίγο πάνω από τα λαχανικά πριν από το ψήσιμο.
Κανέλα
Αυτό το κλασικό μπαχαρικό διαθέτει αρκετά οφέλη για την υγεία σας.
Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και να βελτιώσει την υγεία της καρδιάς. Πλέον, έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.
Παραδοσιακά, αυτό το μπαχαρικό έχει χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της λίμπιντο σε άνδρες και γυναίκες, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επικυρωθεί επιστημονικά.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα στον πρωινό καφέ ή το τσάι σας, ή προσθέστε το στα φρούτα (μήλο).
Πιπέρι καγιέν
Ενεργό συστατικό μπαχαρικό του είναι η καψαϊκίνη, η οποία είναι καλή για την καρδιά, τις αρτηρίες, το αίμα και το πεπτικό σύστημα. Για να μην αναφέρουμε τις αντι-φλεγμονώδεις και  αντικαρκινικές της ιδιότητες.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού από αυτό το μπαχαρικό πάνω στα αυγά κάθε πρωί.
Γαρίφαλο
Αυτό το αρωματικό μπαχαρικό χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους για τη βελτίωση της λίμπιντο και της σεξουαλικής ορμής. Σήμερα, είναι επίσης γνωστό ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, βοηθώντας στην πέψη, τη μείωση της φλεγμονής και στην επούλωση των πληγών.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Μπορείτε να προσθέσετε γαρίφαλο στο τσάι σας, για μία ξεχωριστή γευστική απόλαυση!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα