Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ - Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΗΛΙΟΣΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ - Ο ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ
ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΕΓΙΝΕ ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ
Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ    -    ΑΝΑΤΟΛΗ-ΔΥΣΗ    -   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ, ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΣΠΡΟΣ ΗΛΙΟΣ


ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ 


ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΗΛΙΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΕΔΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
1. Η ΠΥΞΙΔΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΡΑ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. 
  2. ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ  ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ    ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ.
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΠΥΞΙΔΑ ΚΑΙ  Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η  ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ. 
  4. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η  ΠΥΞΙΔΑ ΒΡΙΚΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ  ΤΟΠΙΟ.
 ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ  ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

5. ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.
6. ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ Ή ΧΩΡΙΣ, Η ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.
7. ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ. 
8. 12.00 ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ 24.00 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΧΜΕΣ ΤΟΥ 24ΑΩΡΟΥ,  ΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 12 Η ΩΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ


(ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΥΤΕ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ Ή ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΟΜΩΣ)


   9. Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ
   10.ΒΟΡEΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ  -  ΠΕΝΤΕΛΗ  -  ΥΜΗΤΤΟΣ  ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ    ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΟΥΛΑ
   11. Η ΠΥΞΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ  ΒΟΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ  ΝΑ ΗΤΑΝ 
  12. ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ  ΒΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο  ΠΟΛΟΣ.
  13. Ο ΗΛΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΠΑΝΩ  ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ. 

14. ΕΠΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 20 ΚΑΙ 30 ΜΟΙΡΕΣ. 
15. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΡΟΤΑΚΛΙ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 24-11-2014.
ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΚΤΙΝΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΑ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕ 2-3 ΩΡΕΣ.
ΜΕΤΑ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΚΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ . 
Ο ΗΛΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 24-11-2014 ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΛΙΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. 

15 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ..... ΕΦΥΓΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. 
ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. 

ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΩΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΛΙΟΣ???? 
ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΠΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ (ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. 
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΔΙΣΚΟΣ ΉΤΑΝ Η ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΨΕ -  ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΣΠΡΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΠΛΕΟΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟ-ΗΛΙΟ (ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 ΠΡΟΣ 2)
ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΓΟ Ή ΚΡΥΠΤΟ Ή ΞΕΝΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 32, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 
ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ 
ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΔΙΣΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, Ο ΗΛΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΛΕΤΕ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΩΦΥΣΙΚΕΣ - ΤΙΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ??// ΕΕΕΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΠΕΣ ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΥΛΙΚΟ ΕΞΩ


     
 ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. 
ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ.


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΙΣ 24-11-2014..
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 14-11-2014 ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΡΙΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.
ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΕΤΣΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΥΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΕΥΓΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ.
ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΥΣΗ ΗΛΙΟΥ. 
Ο ΠΑΛΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΕΚΑΙΓΕ "ΗΛΙΟΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ. 
Ο ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΩΒΙΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΓΟ. 
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΙΞΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΡΓΟ. 
ΑΡΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 1 ΠΡΟΣ 2, ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 16 ΠΡΟΣ 32. 
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΛΙΟΥ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΣΤΡΟΥ

Julie Plimmyridou's photo.
 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ......... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΑΣΤΡΟ

 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΑΣΤΡΟ....... ΜΕ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

 ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ .... ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΥΞΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΗΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΣΗΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΙΚΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΟΜΩΣ". ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΛΙΟ ΜΑΣ. ΤΑΧΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΔΩ ΠΛΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΩΦΟΡΟΥΝ....... ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΘΛΑΣΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΧ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ""ΨΕΚΑΣΜΟΙ...... ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΧΙΑ 2 ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 3 ΑΝΑΤΟΛΗ - ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΝΑΝΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ""ΝΕΡΟ"" ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΜΟΡΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΕΡΙΕΣ ΜΑΖΕΣ.... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ""ΘΑΛΑΣΣΑ""" ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΑΝΗ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ """ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΑΤΗΣΑΝ""" ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. 

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ. ΑΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ή ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΓΩΝΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. 
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ""ΜΠΟΥΡΔΕΣ"" ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΤΙΣΟΥΝ.


ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ.
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.
ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΕΓΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΦΥΣΗ, ΤΟΠΙΑ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ.
ΗΛΙΟΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 24-11-2014. ΟΜΩΣ ΛΟΓΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ """"ΕΝΑΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ""""" ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ Ή ΣΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ή ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ """""ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ"""" ΑΚΡΥΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ. 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΤΡΟΥ.

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΣΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΚΟΥ ΣΕΛΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΗΣ
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΥΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΛΙΛΑ, ΜΩΒ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 9-10 ΜΗΝΕΣ......... ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ....... ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ....... ΑΛΛΑ ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ....... ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ "ΜΕΡΤΖΙΓΚΟΡΝΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΛΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΙ ΗΛΙΟΙ.......... ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑ" ΚΛΠ
ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΠΑΛΛΕΤΑΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΒΑΛ, Ή ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ                                                                                                                                                                                                                  


                                                                                                                  


                                                                                                          

                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

                                                          


                                  
                                                    

oneosmashlios

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα