Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Asphalt 8: Airborne : Ίσως το καλύτερο παιχνίδι αγώνων με αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων


 Ίσως το καλύτερο arcade παιχνίδι αγώνων, με περισσότερα από 95 αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων  από τους πιό κορυφαίους κατασκευαστές στο κόσμο και μοντέλα όπως Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX και Pagani Zonda R, Lamborghini Aventador και Audi R8 LMS Ultra. 

Αγωνίζεστε  σε 13 διαφορετικές  τοποθεσίες, όπως η Βενετία, San Diego Harbor,  Ισλανδία, την έρημο της Νεβάδας, το Ντουμπάι και άλλες συναρπαστικές τοποθεσίες. Μπορείτε να παίξετε τόσο σε τοπικό επίπεδο μέσω Wi-Fi, καθώς και σε παγκόσμιο  μέσω διαδικτύου με ταυτόχρονη δράση multiplayer για έως και 12 αντιπάλους. 

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία online multiplayer "World Series", αν και αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη για το iPod touch 4ης γενιάς και το iPhone 4. Παίζοντας multiplayer είναι  ίσως μόνος τρόπος για να αυξήσετε τη βαθμολογία σας  στο παιχνίδι και να ανεβάσετε το επίπεδο σας. 

Διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά, ζωντανό multiplayer,  γρήγορο ρυθμό αγώνων, με τεράστιες πίστες αλλά και με πολλές συντομεύσεις και διαφορετικούς τρόπους  ώστε να φτάσετε γρηγορότερα στη γραμμή του τερματισμού.





lovefortechnology

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα