Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ"...Ας συνοψίσουμε την κατάσταση



Το 1989 μια αστροπολιτεία - πλανήτης στο μέγεθος της Σελήνης εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα και σταθμεύει κάπου ακίνητη. Η Cabal ανησύχησε και κατέβαλε προσπάθειες επικοινωνίας με τους "εισβολείς" που απέβησαν άκαρπες. Τελικά έστειλε ένα σκάφος του μυστικού διαστημικού της προγράμματος το οποίο πλησίασε και ρώτησε τους ξένους: "Ποιοι είστε και τι θέλετε εδώ;" Η απάντηση που πήραν έλεγε "είμαστε ειρηνικοί εξερευνητές του διαστήματος". Το σκάφος της Cabal απήντησε "φύγετε αμέσως, δεν σας θέλουμε εδώ". Η άγνωστη αστροπολιτεία έφυγε.

Το 2006 άρχισαν να εισβάλλουν στο ηλιακό μας σύστημα πολλές τέτοιες αστροπολιτείες, οι οποίες μέχρι το 2011 ξεπέρασαν τον αριθμό των 100, το μέγεθος δε μερικών εξ' αυτών ξεπερνούσε το μέγεθος του Ποσειδώνα και του Δία! Η Cabal νόμισε πως ήταν οι αρχαίοι των θεοί Αννουνάκι, που σύμφωνα με τις παραδόσεις και την κληρονομιά που τους άφησαν, θα επέστρεφαν αυτή την εποχή. Στο Πεντάγωνο μάλιστα τέτοια ήταν η χαρά που άνοιγαν και σαμπάνιες!



Κάθε προσπάθεια επικοινωνίας της Cabal με τον στόλο των αγνώστων εισβολέων απέβη άκαρπη και αυτό άρχισε να τους γεννά υποψίες και ανησυχίες. Τον Δεκέμβριο του 2014 αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα. Από μια στρατιωτική βάση της Cabal στην Αυστραλία, χρησιμοποίησαν ένα εξελιγμένο όπλο "Λέϊζερ" και στόχευσαν και εκτόξευσαν εναντίον μιας από τις αστροπολιτείες μια ισχυρή δέσμη ακτίνας "λέϊζερ". Τότε συνέβη το αναπάντεχο: Η αστροπολιτεία μόλις δέχτηκε το κτύπημα, κοκκίνησε, και αντέστρεψε την ακτίνα προς την πηγή της. Η στρατιωτική βάση υπέστη σοβαρότατες ζημιές και πέραν των 500 στρατιωτικών φονεύτηκαν!

ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ"
Από τις αρχές του 2015 άρχισαν να διαρρέουν εκπληκτικές πληροφορίες σχετικά με τις Σφαίρες - Αστροπολιτείες, ιδιαίτερα από τον Αμερικανό πρώην πεζοναύτη Corey Goode, ο οποίος ισχυρίζεται ότι υπηρέτησε σαν supersoldier στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα "Solar Warden" που ελέγχει η Cabal, σε διάφορες μυστικές βάσεις στον Άρη, καθώς και σε άλλα σημεία του ηλιακού συστήματος. Ο Goode έγινε αντιπρόσωπος των Όντων που ελέγχουν την '"Συμμαχία των Σφαιρών" και πέρασε στον αγώνα εναντίον της Cabal και των συμμάχων της εξωγήινων και μη και δίδει συνεχώς πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στο ηλιακό σύστημα.

Συμπεραίνοντας απ' όσα λέει ο Goode, τα Όντα που ελέγχουν τις Σφαίρες - Αστροπολιτείες, βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα επιθυμώντας να αποκαταστήσουν την τάξη, τη δικαιοσύνη και την ευγένεια στον κόσμο μας και να απελευθερώσουν τις τεχνολογίες ίασης, της παράτασης της ζωής και όλη την υπερ-φουτουριστική τεχνολογία που διαθέτουν για όλους.





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα