Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Θα ξαναγίνουμε οι ”300”. Αυτή την φορά για όλη την Ανθρωπότητα.


ΕΛΛΗΝΕΣΟ χάρτινος πύργος της ύλης καταρρέει. Πολύ σύντομα, θα δοκιμάσουν να ανταλλάξουν την Ελευθερία και τα ιδανικά μας με ένα κομμάτι πλαστικό. Αυτό είναι και το σημείο καμπή. Αν δεν καθορίσουμε την στιγμή, η στιγμή θα μας καθορίσει για πάντα. Σαν Έλληνες έχουμε τη ευθύνη για ακόμη μια φορά να εμπνεύσουμε. Το ΟΧΙ των Ελλήνων αφύπνισε λίγο περισσότερο την Ανθρωπότητα, και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ότι είμαστε είμαστε ακόμη ζωντανοί και πάνω από όλα ότι δεν μασάμε.

Τα πάντα κινούνται σε κύκλους. Και επειδή εμείς οι Ελληνες δεν είχαμε μόνο Σωκράτη, αλλά και Λεωνίδα, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι για ακόμη μια φορά θα γίνουμε ο καταλύτης για την ισορροπία του ανθρώπινου Γένους. Είμαι σίγουρος ότι κάθε ένας από εσάς που διαβάζει τούτο το κείμενο, έχει κάτι ιδιαίτερο μέσα του. Τελικά δεν ξέρω από που πηγάζει η Ιδιαιτερότητα των Ελλήνων. Μερικοί λένε ότι είναι στο αίμα, άλλοι λένε στην ψυχή, και άλλοι στην καρδιά. Ο Ελληνισμός κατά την γνώμη μου είναι σαν ένα σπόρο. Θέλει χώμα, νερό, και ήλιο για να ανθίσει.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη φύση των πραγμάτων. Και η δική σου φύση είναι μοναδική. Χρόνια τώρα προσπαθούν να σε κάνουν να την ξεχάσεις. Μα πως να ξεχάσεις την ανάγκη σου για Φως? Πως να ξεχάσεις την ανάγκη σου γιαΉθος ? Πως να ξεχάσεις την ανάγκη σου για Αλληλεγγύη ?
Οι θυσίες των Ελλήνων έχουν ακουστεί στα πέρατα της Γης και Θεία δίκη είναι προ των πυλών.Έλληνα σου υπόσχομαι τούτο.
Δίωξε τελείως τον φόβο από την καρδιά σου, και θα πάρεις για ακόμη μια φορά την θέση που σου αξίζει στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Φώτης Αλεξίου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα