Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ MATRIX



Σε αυτόν τον κόσμο είμαστε φυλακισμένοι, είναι πλέον ξεκάθαρο αυτό, και ο μόνος τρόπος να αντέξουμε την φυλακή είναι να παραδοθούμε στους νόμους της "κολάσεως" μας ώστε να είναι υποφερτή η εδώ ζωή μας...έτσι θέλουν να πιστεύουμε! 

ο φόβος μας για το άγνωστο είναι το μεγάλο τους όπλο, που μας εμφυτεύουν και ριζώνουν βαθιά μέσα μας, ώστε ποτέ να μην μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από το matrix, την εικονική ψεύτικη ζωή μας, διότι όλα όσα ζούμε δεν είναι δική μας επιλογή, αλλά όλα όσα ζούμε είναι το αποτέλεσμα των δεσμοφυλάκων μας  της απογοήτευσης και καταρράκωσης των ονείρων μας, ώστε να παύσουμε να πιστεύουμε στα όνειρα μας! και μας πολεμούν σε αυτό, όταν ειδικά προσπαθούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, αμέσως δεχόμαστε το αντίθετο αποτέλεσμα, ώστε να χαθεί κάθε εμπιστοσύνη στον ανώτερο εαυτό μας, και στην δύναμη που έχουμε!! που είναι αστείρευτη!! 


γι'αυτό μας φοβούνται, και μας χτυπούν εκεί που πονάμε μέχρι να πέσουμε, και να παρατήσουμε κάθε μας προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας, αυτών που πιστέψαμε κόντρα στην λογική αυτή του κόσμου, και των ψευτονόμων που τον διέπουν! διότι όταν καταφέρουμε να σπάσουμε το φράγμα, σπάμε και το matrix!

 το  ψεύτικο κάλυμμα αυτού του κόσμου, όπου οι φόβοι που μας προκαλλούν είναι το μεγάλο τους οπλοστάσιο, το οποίο πρέπει κόντρα στην λογική, ακόμη κι όταν δεν έχουμε απολύτως τίποτα, να μην χάσουμε την πίστη μας στον εαυτό μας μέχρι το τέλος,  όποιο κι αν είναι αυτό, διότι μόνον έτσι θα ανακαλύψουμε τον ανώτερο εαυτό μας αυτόν που με μια του ελεύθερη σκέψη δημιουργεί δίχως φόβο το αύριο αλλά και το σήμερα.

Για να σπάσει το matrix πρέπει να μην εγκαταλείπουμε ποτέ αυτό που νιώθουμε, που πιστεύουμε, τα όνειρα μας!!!!!!


Δεν είναι εύκολο, διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους δεσμοφύλακες μας, που θα μας επιτεθούν με τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ!!

morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα