Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ζάχαρο: Τι να τρώτε και τι όχι

Το ''ζάχαρο'' όπως αποκαλούν οι περισσότεροι πάσχοντες το σακχαρώδη διαβήτη είναι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αναστατώνει τη ζωή τους. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι το τι να τρώνε κάθε ημέρα.  
Οι ειδικοί προτείνουν ότι τα γεύματα για τα άτομα με διαβήτη θα πρέπει να έχει 45-75 γραμμάρια υδατανθράκων, ανάλογα με το σωματικό σας βάρος, τη δφυσική δραστηριότητα και τα φάρμακα.
Άπαχο βοδινό κρέας και μαύρα φασόλια  είναι μια καλή επιλογή για μια διαβητική δίαιτα. Οι φυτικές ίνες στα φασόλια μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα και τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα. 

Τα τρόφιμα που περιέχουν λιπαρά, σάλτσα μπάρμπεκιου και πλαισιώνεται από μακαρόνια και τυρί δεν ενδείκνυται για τους πάσχοντες από διαβήτη. 
 
 
Ένα τυπικό πιάτο Alfredo γαρίδες με ζυμαρικά δεν  ενδείκνυται για κατανάλωση από τους διαβητικούς όπως συμβουλεύουν οι γιατροί.
 
Δοκιμάστε ζυμαρικά που είναι κατασκευασμένα από αλεύρι ολικής αλέσεως για να προσθέσετε τα οφέλη των φυτικών ινών στον οργανισμό σας.
Για να χορτάσετε την πείνα σας προτιμήστε  ένα σάντουιτς γαλοπούλα με ψωμί  ολικής αλέσεως και άφθονα λαχανικά. Μη ξεχνάτε γάλα, φρούτα, και τα λαχανικά είναι όλα πλούσια σε κάλιο το οποίο βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.
 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα