Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Καθυστέρηση στην περίοδο: Πέντε λόγοι εκτός εγκυμοσύνης!Η καθυστέρηση της  περιόδου αν προσπαθείτε να κάνετε  μωρό είναι ευτυχές γεγονός.
Άν όμως δεν είναι δεν είναι στο πρόγραμμα σας υπάρχουν μερικοί άλλοι παράγοντες που μπορεί να φταίνε.
Ο δρ. Alyssa Dweck, MD, μαιευτήαρς γυναικολόγος  αναφέρει τις πιθανούς λόγους.
 
Σημαντική απώλεια βάρους
 
 Σοβαρά προβλήματα υγείας όπως η ανορεξία  μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση της περιόδου  "Η φύση έχει έναν τρόπο για να σας  προστατέψει  από πιθανή εγκυμοσύνη και έτσι δεν έχετε ωορρηξία αλλά ούτε και περίοδο ", λέει ο Dweck.
 
 
Στρες
 
Το υπερβολικό άγχος μπορεί να προκαλέσει υποθαλαμική αμηνόρροια. «Η συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου, ο υποθάλαμος ο οποίος ρυθμίζει την περίοδό λέει ο ειδικός  επηρεάζεται από το στρες.
 
Υπολειτουργία του θυρεοειδούς
 
Ο θυρεοειδής αδένας βρίσκεται στο λαιμό σας, ρυθμίζει το μεταβολισμό σας.  «Αν έχουμε να κάνουμε με οποιοδήποτε τύπο του θυρεοειδούς είτε πρόκειται για υπο- ή υπερθυρεοειδισμό, μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην περίοδό σας», επισημαίνει ο Dweck. 
 
Πολυκυστικές Ωοθήκες 
 
Οι πολυκυστικές ωοθήκες αποτελούν μια ακόμη αιτία.
  Αυτό το πρόβλημα  μπορεί να σας αναγκάσει να χάσετε εντελώς την περίοδός σας ή απλά να έχετε καθυστέρηση. Άλλα συμπτώματα PCOS περιλαμβάνουν την ανάπτυξη τριχών  στο πρόσωπο και στο στήθος, δυσκολία να χάσετε βάρος, και πιθανά ζητήματα γονιμότητας. 
 
Η πρόωρη εμμηνόπαυση
 
Η πρόωρη εμμηνόπαυση είναι μια ακόμη αιτία που συνοδεύεται από εξάψεις, νυχτερινές εφιδρώσεις και ξηρότητα του κόλπου. "
 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα