Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Έτοιμο το σχέδιο επικράτησης της Ν.Τάξης. Αντεπιτίθενται τον Σεπτέμβριο

Ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ για να μπορέσουμε να δούμε την πλήρη εικόνα, ανακαλύψαμε ότι στην πραγματικότητα όλα τα σημάδια είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, όμως πολλοί δεν το έχουν πάρει είδηση!
Οπότε ας ξεκινήσουμε για να δούμε πώς ενώνονται όλα μαζί.
Ο Πάπας Φραγκίσκος γράφει ιστορία ως ο πρώτος πάπας που θα απευθύνει διάγγελμά προς το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών στις 24 Σεπτεμβρίου 2015.  

Ο Πάπας Φραγκίσκος πρόκειται να επισκεφθεί τις ΗΠΑ στις 23 Σεπτεμβρίου 2015. Ακολούθως θα μεταβεί στον Λευκό Οίκο και, στη συνέχεια, στο Κογκρέσο στις 24 Σεπτέμβρη. Θα μπορούσαμε να είμαστε μάρτυρες του προφήτη του Αντίχριστου, του ψευδοπροφήτη;
Στις 25 ο Πάπας θα ''αντιμετωπίσει'' την Γενική Συνέλευση των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη, όπου θα αποκαλύψει, θα παρουσιάσει ένα "ανθρωπιστικό" σχέδιο που θα βασίζεται σε μια ατζέντα βιώσιμης ανάπτυξης

Πρόκειται για ένα μεγάλο ανθρωπιστικό σχέδιο που έχει ως σκοπό να ενώσει όλα τα έθνη και να εξαλείψει τη φτώχεια, την πείνα και να ενώσει όλη την ανθρωπότητα. Αν και αυτό ακούγεται σπουδαίο, υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο, μια κρυφή ατζέντα που κρύβεται από πίσω.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η NWO είναι προ των πυλών και αυτό το λεγόμενο αθώο σχέδιο είναι το κλειδί για τον συνολικό έλεγχο, μια δύναμη που θα αναλάβει τον κόσμο! Η G20 στη συνέχεια θα αναλάβει να ''ενώσει'' την ανθρωπότητα, δημιουργώντας μια παγκόσμια οικονομία και ισότητα στον πλούτο σε όλους τους τομείς.
Αυτό θα σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα κληθούν να υπογράψουν μια συμφωνία για να γίνουν μέρος αυτού του συστήματος, ένα σύστημα το οποίο δεν φαίνεται να βοηθά όλους, αλλά θα οδηγήσει στην πτώση της ανθρωπότητας;

 Αν η συμφωνία αυτή, η οποία ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, είναι το λεγόμενο «χάραγμα του θηρίου», τότε πιθανόν είναι ικανή να μας εξαπατήσει! 


Αν η πλειοψηφία δεχτεί, τότε δίνουμε κάθε εξουσία στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, η οποία θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον έλεγχο της ευημερίας, των τροφίμων, των χρημάτων, των πόρων μας και έτσι να μπορέσει να μας γονατίσει και να μας καταστήσει ανίκανους να την σταματήσουμε!
Σε αυτούς τους καιρούς της αβεβαιότητας με τον πόλεμο, την οικονομία και το κλιματικό χάος, πολλοί θα αναγκαστούν να δουν τον Πάπα ως σωτήρα και η ανθρωπότητα θα υποκύψει στα σχέδιά του, καθώς είμαστε πολύ αδύναμοι.
Αν υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια πως ο πάπας Φραγκίσκος είναι ο τελευταίος πάπας, τότε πλησιάζουμε στο τέλος ενός κύκλου.
Πόσο περίεργο είναι το γεγονός ότι στο τέλος αυτού του κύκλου, ο τελευταίος Πάπας επιλέγει να επισκεφθεί τις ΗΠΑ, για πρώτη φορά στην ιστορία! 







Ταυτόχρονα οι ΝεοΤαξίτες προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιτυχία του σχεδίου τους αφού:
CERN (Hadron Collider) σε πλήρη λειτουργία
Ο Επιταχυντής Αδρονίων έχει μήκος 17 μιλίων μακριά και βρίσκεται 300 πόδια κάτω από το έδαφος, μεταξύ της Γαλλίας και της Ελβετίας.
Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι θα  βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία το Σεπτέμβριο. Οι επιστήμονες και οι άλλοι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους της προσπάθειας να δημιουργήσουν τον θεό σαν σωματίδιο και της ενέργειας να χαλιναγωγήσουν το Big Bang.
Τόσο πολύ ενέργεια, περισσότερη ακόμη και από αυτή του πλανήτη Γη θα μπορούσε να καταστρέψει το σύμπαν με βίαιες εκρήξεις! 

Ψάχνουν μέσα στο άγνωστο προσπαθώντας να δράσουν σαν τον Θεό! 







Συμβολισμός: 

Το λογότυπο του CERN είναι το σημάδι 
666 του θηρίου σε έναν κύκλο.
Ο επιταχυντής του CERN μοιάζει με τον πανόπτη οφθαλμό ή μια αστροπύλη.
Ένα άγαλμα του Σίβα, του Ινδού θεού «της καταστροφής» τοποθετήθηκε έξω από την είσοδο του κτιρίου του CERN.


Ένα τεράστιο LHC κλειδί παραδόθηκε στο προσωπικό για την εκκίνηση των συστημάτων CERN ξανά φέτος την άνοιξη.
Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η Αγία Γραφή αναφέρει ότι ένα αστέρι πέφτει από τον ουρανό και ξεκλειδώνει το φρέαρ της αβύσσου.

Το 2015 ονομάζεται ''Ο χρόνος του φωτός'', ένα σημάδι του Εωσφόρου, και είναι ενδιαφέρον ότι συνδέετε, επίσης, με μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΗΕ όταν ο Ομπάμα θα συναντηθεί με τον Πάπα.


Το άνοιγμα της IXXI πόρτας έχει προγραμματιστεί για την 23η Σεπτεμβρίου του 2015, την ημέρα που ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Μπαράκ Ομπάμα θα συναντηθούν στο Λευκό Οίκο. Το IXXI αντιστοιχεί στην 10η ημέρα του έτους του Εωσφόρου, κατά την οποία δίνεται η λύση για το ''χάος'' που ξεκίνησε και απελευθερώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 (ενός shemitah έτους) όταν ο κόσμος γνώρισε μια συστηματική αναδιάρθρωση. Αυτή είναι η ημερομηνία που λαμβάνει μέρος το "Πέρασμα", ο προβλεπόμενος χρόνος του μεγάλου "φωτισμού" για όσους απορρίπτουν τον Ιησού Χριστό.




Επίσης ενδιαφέρον είναι το λογότυπο που χρησιμοποιούν για το τρέχον έτος φωτός που μοιάζει με επιταχυντή του CERN, τον πανόπτη οφθαλμό.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου 

Σε αυτή την περίοδο είναι η γιορτή των σαλπίγγων, 13ης του Σεπτέμβρη.
4ο blood moon στις 28 Σεπτεμβρίου στην Γιορτή της Σκηνοπηγίας.
Μία ολική σεληνιακή έκλειψη θα γίνει ορατή από το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής και της Ευρώπης.
25 Σεπτεμβρίου είναι η Σύνοδος Κορυφής του ΟΗΕ για την υιοθέτηση της αναπτυξιακής ατζέντας για μετά το 2015. Βλέπε άρθρο .
Πιθανότητα πρόσκρουσης αστεροειδή με τη Γη, περίπου σε αυτό το διάστημα, που θα μπορούσε να είναι το κατακλυσμικό γεγονός που απαιτείται για να ωθήσει την NWO.





Ανακοινώσεις για αποθήκευση στρατιωτικών όπλων, πυρομαχικών και τροφίμων το τελευταίο διάστημα και φήμες για υπόγειες αποθήκες, στρατιωτικές ασκήσεις Jade Helm  (Βλέπε άρθρο ) και παρόμοιες μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις σε όλο τον κόσμο.
Αυτοί οι οιωνοί  είναι γνωστοί στην προφητεία ως η έναρξη των 7 χρόνων της Μεγάλης Θλίψης.
Πράγματι, υπάρχουν πολλές ενδείξεις που αναφέρονται στο Σεπτέμβριο. 

Επίσης, σύμφωνα με το περισσότερο από 3000 χρόνια παλιό εβραϊκό μυστήριο »Shemitah», ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο ορισμένα πράγματα θα καταρρεύσουν. 



Laurent Fabius, Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας: 
Η εστίασή μας στον πλανήτη είναι συνδεδεμένη με την ίδια την επιβίωσή μας. Είμαστε στην άκρη μιας κλιματικής αβύσσου. Στην πραγματικότητα, έχουμε 500 ημέρες για να αποφευχθεί το κλίμα χάους, συνέδριο Μαΐου 2014. Δείτε το βίντεο .



Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, βιομηχανία βίντεο παιχνιδιών, παιχνίδια.
Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημίσεις και άλλα σημάδια που όλα μας δείχνουν το χρονικό διάστημα μεταξύ 22 με 28 Σεπτεμβρίου 2015.
Παρακολουθούμε ταινίες και παιχνίδια με θέμα το CERN, τα υπερδιάστατα ταξίδια, τα παράλληλα σύμπαντα, τις πύλες και τις αστροπύλες.
Τίτλοι όπως Tomorrowland, Mission Impossible, το Call of Duty Black Ops ΙΙΙ, Mad Max. Όλα αυτά χρησιμοποιούνται ως υποσυνείδητα μηνύματα για τον ερχομό και την αποδοχή από τις μάζες των γεγονότων που θα ξεδιπλωθούν πολύ σύντομα.
Ακόμη και τα περίφημα παιχνίδια LEGO, κυκλοφορούν ένα νέο CERN παιχνίδι.
Η νέα διαφήμιση της Lego δείχνει τι έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2015, καθώς οι πύλες άλλων διαστάσεων ανοίγουν. Οι Γραφές δείχνουν τον Σεπτέμβριο 2015 ως το πρώτο εκστατικό γεγονός και το άνοιγμα της αβύσσου. Δείτε το βίντεο .



Παράξενες κινήσεις
Γιατί η Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης μετακομίζει στο Σικάγο, Ιλλινόις;
Η Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από το 1914. Σε όλη την ιστορία των ΗΠΑ, δεν υπήρξε ποτέ μια φυσική καταστροφή στην πόλη της Νέας Υόρκης που θα ήταν αρκετά καταστροφική για να κλείσει εντελώς τις λειτουργίες της, για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο .
Τι είδους φυσικές καταστροφές θα ήταν ικανές για να κλείσουν εντελώς τη λειτουργία της Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης ; Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ ασυνήθιστο και περίεργο.
«Το υποκατάστημα της Federal Reserve της Νέας Υόρκης, εκφράζει την ανησυχία του ότι μια φυσική καταστροφή ή άλλο ενδεχόμενο θα μπορούσε να κλείσει τις συναλλαγές στην αγορά καθώς πλησιάζει η αύξηση των επιτοκίων, έτσι έχει προσθέσει προσωπικό στο γραφείο της στο Σικάγο.» (Reuters)



Το πεντάγωνο μεταφέρει σιγά σιγά όλα τα πράγματά του στα Όρη Τσεγιέν 
Το μεγάλο υπόγειο καταφύγιο εγκαταλείφθηκε πριν από μια δεκαετία, αλλά αυτή την εβδομάδα το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι το Cheyenne Mountain θα είναι και πάλι το ''σπίτι'' των πιο προηγμένων στρατιωτικών συστημάτων παρακολούθησης και επικοινωνιακού εξοπλισμού του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η στροφή προς τη βάση Cheyenne Mountain στο Κολοράντο έχει σχεδιαστεί για την προστασία ευαίσθητων αισθητήρων και διακομιστών από μια πιθανή επίθεση ηλεκτρομαγνητικών παλμών (EMP) , στρατιωτικοί αξιωματούχοι είπαν.
Ακόμη, η λίστα των νεκρών επιστημόνων και τραπεζιτών, 125 επιστήμονες, 76 υψηλού επιπέδου τραπεζίτες, τα τελευταία λίγα χρόνια, ολοένα και αυξάνεται ..
Και τι να σκεφτούμε για τις πόλεις φαντάσματα στην Κίνα και την Αφρική, που χτίστηκαν από την κινεζική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια.
Για παράδειγμα: Στην Κίνα έχουμε την πόλη Ordos που χτίστηκε για πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους της εσωτερικής Μογγολίας. Αυτή η φουτουριστική μητρόπολη υψώνεται άδεια, πάνω από τις ερήμους της βόρειας Κίνας και στην έρημο της Αφρικής έχουμε τη νέα πόλη της Αγκόλας Nova Cidade de Kilamba που σχεδιάστηκε για 500.000 ανθρώπους, αλλά δεν έχει κατοίκους. Γιατί έφτιαξαν τέτοιες μεγάλες πόλεις αφού κανείς δεν θα ζήσει εκεί;
Ακόμη, η Ρωσία κατασκευάζει συνεχώς και με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, υπόγειες εγκαταστάσεις για τον λαό της και η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κάνει τις ίδιες προετοιμασίες, αλλά για να προστατεύσει την ... ελίτ.
«Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα που δεν έχω αναφέρει ή που δεν γνωρίζω και θεωρώ ότι αυτό είναι μια τρομακτική προοπτική, καθώς υπάρχουν πολλοί οιωνοί ότι κάτι σημαντικό ξεκινάει φέτος το Σεπτέμβριο. Παρακαλώ να λάβετε υπόψη ότι η πρόθεση αυτού του άρθρου δεν είναι να σπείρει τον φόβο ή την προώθηση της λήξης της προφητείας, αλλά να αφυπνίσει τους ανθρώπους σχετικά με το τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε τον Σεπτέμβριο του 2015. Θα ήθελα να συστήσω να παρακολουθήσετε τα βίντεο, να κάνετε τη δική σας έρευνα και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας, αν όλα τα σημεία δείχνουν ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί για τον πολιτισμό μας. »

Με βοήθεια από Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

4 σχόλια:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα