Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η "ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ"

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Η συνοδός οντότητα είναι οντότητα υψηλής συχνότητας φωτός, η οποία βρίσκεται πάντοτε κοντά στον άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται τις ανθρώπινες σκέψεις και του δίνει νοητικά απαντήσεις. Του παρέχει προστασία και γνώσεις, τις οποίες αντλεί από το κοσμικό αρχείο στο οποίο έχει πρόσβαση. Είναι η πηγή της έμπνευσης και της γνώσης του. Κατευθύνει θετικές σκεπτομορφές προς αυτόν και τις μεταβιβάζει κατ`ευθείαν στον εγκέφαλο του.
Η ψυχή επιλέγει την συνοδό οντότητα και αυτή από την επιθυμία της να διαμορφώσει ένα τέλειο ανθρώπινο χαρακτήρα, ανταποκρίνεται στην πρόσκληση. Την συνοδεύει στην Γη με μεγάλη ευχαρίστηση, για να την βοηθήσει να ανταποκριθεί στο σχέδιο της δημιουργίας, είτε για να βελτιωθεί, είτε για να εκτελέσει πιθανή κοσμική αποστολή που ανέλαβε.

Η συνοδός οντότητα είναι πάντα παρούσα σε κάθε στιγμή, για να παρέχει βοήθεια στον άνθρωπο όταν απαιτείται. Εκτός από την παροχή προστασίας, οι οντότητες αυτές εκπέμπουν συνεχώς κύματα φωτός στον άνθρωπο για να τον επηρεάζουν θετικά και να ενδυναμώνουν τις προσπάθειες του για βελτίωση του χαρακτήρα του..


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα