Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Τον αποκεφαλισμό αυλικών γελωτοποιών διέταξε ο Ταγίπ Ερντογάν, μετά τα αποτελέσματα των τουρκικών εκλογών


erdoganΤον αποκεφαλισμό 30 αυλικών γελωτοποιών ζήτησε αργά χθες το βράδυ στην είσοδο του Λευκού Παλατιού στην Άγκυρα, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Μετά το σοβαρό πλήγμα που υπέστη το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (συμφερόντων του Τούρκου προέδρου) στις εκλογές της Κυριακής, η Αυτού Εξοχότης επέστρεψε στο παλάτι του σε έξαλλη κατάσταση, καθυβρίζοντας τους πάντες στο διάβα του, παραγγέλνοντας στη συνέχεια εκτελέσεις σε οποιονδήποτε απ’ τους αυλικούς τολμούσε να τον κοιτάξει κατευθείαν στα μάτια.
Ο ισχυρός άνδρας της χώρας, εδώ και δεκατρία συναπτά έτη, θεωρούσε δεδομένη την αυτοδυναμία του κόμματός του στην εθνοσυνέλευση μετά τις εκλογές και είχε ως απώτερο σκοπό την αλλαγή του πολιτεύματος σε προεδρικό, μετατρέποντας τον εαυτό του και επίσημα σε σουλτάνο. Η αλλαγή των σχεδίων του προέδρου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της Κυριακής φαίνεται ότι τον εκνεύρισε υπερβολικά, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες χαστούκιζε τον πρωθυπουργό της χώρας Αχμέτ Νταβούτογλου για δυο ολόκληρες ώρες χωρίς σταματημό.

Αυλικοί του παλατιού δήλωσαν έντρομοι στον ανταποκριτή του «Κουλουριού» στην Τουρκία ότι ο Πρόεδρος, αφού πέταξε τριανταπέντε πιατέλες σις κεμπάπ που είχαν ετοιμάσει οι μάγειροι για το δείπνο στο πάτωμα, εκτέλεσε ο ίδιος δυο «γιουσουφάκια» απ’ το χαρέμι του και στη συνέχεια διέταξε «αναφορά» σε απαρτία στην είσοδο του παλατιού. Εκεί, διέταξε τον αποκεφαλισμό τριάντα γελωτοποιών και στη συνέχεια κατευθύνθηκε φορώντας μια ρόμπα στα ιδιαίτερά του δωμάτια τρώγοντας σταφύλι.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση τόσο της αντιπολίτευσης όσο και του νέου κουρδικού κόμματος (HDP), ενώ ο ίδιος προς τον παρόν αρνείται να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, παραμένοντας σε έξαλλη κατάσταση.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα