Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Ειλικρινά, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από την παρατήρηση για να γνωρίσεις τη Σοφία-Δάσκαλε, που βρίσκεται η Σοφία;

-Η Σοφία είναι παντού γύρω σου. Απλά δεν έχεις μάθει να κοιτάς. Πρέπει να κοιτάς με το βλέμμα του παρατηρητή και όχι με τα μάτια του κριτή.

Η παρατήρηση, θα σου ξεδιπλώσει όλα τα μυστήρια και τα μυστικά του σύμπαντος. Συνέχεια αυτά εκεί είναι, δεν είναι τίποτα κρυφό!

Αν κατορθώσεις να δεις ένα λουλούδι το πώς μεγαλώνει, ανθίζει, πολλαπλασιάζεται και μαραίνεται, με τα μάτια του παρατηρητή, έχεις ανακαλύψει το μεγαλείο της δημιουργίας και την πνοή της ζωής. 

Ειλικρινά σου λέω, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να γνωρίσεις τη Σοφία.

Αν όμως δεις το λουλούδι με τα μάτια του κριτή, τότε ίσως αυτό να σου αρέσει και να πλανηθείς από τη μυρωδιά του ή το σχήμα του και ίσως ακόμα το κόψεις για να το πάρεις μαζί σου. 

Μπορεί να μη σου αρέσει και να το πατήσεις ή να στρέψεις το βλέμμα σου αλλού, θεωρώντας πως χάνεις το χρόνο σου και όφελος δεν βγάζεις.

Μην ξεχνάς, πως έχεις μεγαλώσει με την αξία ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Και όμως, όλα τα λεφτά είναι στο τι κάνεις με το χρόνο σου.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα