Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΜΕΧΡΙ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΣ ΣΕΡΒΙΣ


Λέμε πώς ξεπάτωσαν την 17 Νοέμβρη Άγγλοι και Γερμανοί πράκτορες, όχι Έλληνες που το είχαν χωνέψει πως η διασημότερη τρομοκρατική συμμορία στον κόσμο δεν πιάνεται. Όλα ξεκίνησαν όταν σκότωσαν σαν σήμερα 9 Ιουνίου το 2000 τον Άγγλο ταγματάρχη Στηβ Σώντερς.
Έρχεται στην Αθήνα το κλιμάκιο των Άγγλων αστυνομικών και, αφού δίνει τις συμβουλές τους στην Αντιτρομοκρατική, πιάνει δουλειά χωρίς να ενημερώνει κανέναν. Εντελώς ανεξάρτητα.
Τι είπαν στους Έλληνες συναδέλφους τους οι Άγγλοι; Ξεχάστε όσα ξέρετε. Είναι για πέταμαόσα στοιχεία έχετε συγκεντρώσει 27 χρόνια. Ξεκινήστε από την αρχή. Από το μηδέν. Τι έκαναν οι ίδιοι οι Άγγλοι;
1. ΥΠΕΘΕΣΑΝ ότι κάποια σχέση με Γαλλία πρέπει να υπάρχει για να δώσει η 17Ν στην αριστερή και αντισυμβατική εφημερίδα Liberation την προκήρυξη της πρώτης δολοφονίας, τον Δεκέμβριο του 1975. Γιατί κατέφυγαν σε γαλλική εφημερίδα, όταν η Ελευθεροτυπία τότε αρνήθηκε να τη δημοσιεύσει; Εντοπίστηκαν μέλη της ελληνικής Φοιτητικής Ένωσης που πιθανόν να είχαν σχέση με τη 17Ν.

2. ΓΙΑ ΝΑ κλέψουν όπλα από το στρατόπεδο του Συκουρίου, άρα κάποιοι από τη 17Ν είχαν υπηρετήσει εκεί. Άλλη λίστα υποψηφίων υπόπτων.
3. ΕΞΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, κλάσεως Μέσι και Ρονάλντο, ασχολήθηκαν με το τηλεφωνικό κέντρο της Ελευθεροτυπίας που δεχόταν κλήσεις από 17Ν: «Έχουμε αφήσει την προκήρυξη στον τάδε σκουπιδιτενεκέ...». Με τη βοήθεια υπερσύγχρονων μηχανημάτων το τηλεφώνημα που δέχεται η εφημερίδα λειτουργεί αποδεικτικά σαν το δακτυλικό αποτύπωμα. Επειδή γίνεται ταυτοποίηση φωνής σε ειδικό ηλεκτρονικό υπολογιστή του εκπροσώπου της 17Ν που τηλεφωνούσε στην εφημερίδα με τους μετέπειτα υπόπτους όταν τους έβαλαν να καταθέσουν.
Λεπτομέρεια: Αυτοί οι Γερμανοί πράκτορες δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμοι, όχι μόνον με την Αντιτρομοκρατική, αλλά και τους Άγγλους πράκτορες.
Έφτιαξαν, τελικά, μια λίστα κοντά στους 120 υπόπτους κι άρχισαν να τους φωτογραφίζουν. Και να τους παρακολουθούν συνεχώς. Κι όχι μόνον. Οι Άγγλοι πράκτορες κάποιους από τους υπόπτους τους προσέγγισαν «κοινωνικά», όχι βέβαια σαν πράκτορες. Στόχος να γνωρίσουν τις όποιες αδυναμίες ατόμων που πιθανότατα είχαν σχέσεις, όχι απαραίτητα εμπλοκή, με τρομοκράτες.
Πριν ένας Άγγλος πράκτωρ πλησιάσει συγκεκριμένο Έλληνα, εκδότη βιβλίων, καθηγητή πανεπιστημίου, δημοσιογράφο κ.α. που θεωρούνταν συμπαθής στη 17Ν, τον είχε κατασκοπεύσει εξαντλητικά η Ιντέλιτζενς Σέρβις. Ήδη, λοιπόν, ήταν γνωστό και το απόκρυφο κοινωνικό πρόσωπο του κάθε ατόμου.
Ως γνήσιος τζέντλεμαν ο Άγγλος εκφράζει την ικανοποίηση του για το απολαυστικό δείπνο, όμως κάποια στιγμή αιφνιδιάζει, με κολεγιακή αλητεία, τον κουλτουριάρη Έλληνα αριστερό: Ή, μας λες αυτό που θα σε ρωτήσω ή, βλέπεις δημοσιευμένες φωτογραφίες σου όταν κάνεις σεξ με την παντρεμένη ερωμένη σου. Ή, θα μάθει όλη η Ελλάδα ότι είσαι αδερφάρα του κερατά, πώς το κάνεις, με ποιον, με ποιους.
ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ο Σάββας Ξηρός. Λένε ότι του δώσανε φάρμακα, για να τον κάνουν να μιλήσει. Ο αγιογράφος ξέρασε. Τι ακριβώς έγινε; Του δείχνανε φωτογραφίες. Ατελείωτες φωτογραφίες. Πολλές φωτογραφίες από τους 120 που είχαν θεωρήσει ύποπτους. «Αυτόν τον ξέρεις; Αυτός ποιος είναι; Τι σχέση έχεις μ’ αυτούς…». Έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι. Και βγήκε μετά ο Χρυσοχοϊδης, ο υπουργός δημόσιας τάξης και είπε περιχαρής «Τους πιάσαμε».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα