Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Θέλετε επίπεδη κοιλιά, πλούσια μαλλιά και όμορφα νύχια; - Η λύση βρίσκεται στο έλαιο καρύδας

Το έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε λαυρικό οξύ, γνωστό για την ικανότητά του να καταστρέφει παθογόνα όπως βακτήρια, ιούς και μύκητες. Όπως μπορείτε να δείτε, το έλαιο καρύδας είναι η δεύτερη φυσική πηγή συμπυκνωμένου λαυρικού οξέος.
Αυτό το έλαιο θαύμα περιέχει επίσης τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, ή MCTs. Το ανθρώπινο σώμα μεταβολίζει αυτά με διαφορετικό τρόπο από ότι τις μικρές και μεγάλες αλυσίδες λιπαρών οξέων. Τα λιπαρά οξέα μέσης αλυσίδας  δεν απορροφώνται ως λίπος, και μετατρέπονται σε ενέργεια.
σας-want-επίπεδη κοιλιά-πλούσια-μαλλιών-και-όμορφα-νύχια-το-λύση-ψέματα-in-καρύδα-έλαιο
Το τροπικό έλαιο πιστεύεται ότι είναι ένα από τα υγιέστερα φυσικά προϊόντα και είναι 90% κορεσμένα λιπαρά οξέα, παράγωγα λιπαρών οξέων, πολυφαινόλες (αυτές δίνουν στο έλαιο καρύδας χαρακτηριστική οσμή και γεύση), βιταμίνες Ε και Κ, και ανόργανα άλατα.
Το έλαιο καρύδας βελτιώνει την πέψη. Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το πρωί. Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα παράσιτα στο σώμα σας.

Λιώνει το λίπος, ειδικά το κοιλιακό λίπος.  Το έλαιο καρύδας μειώνει την όρεξη , αυξάνει τον μεταβολισμό και εξισορροπεί το σάκχαρο στο αίμα.
Μιλώντας για ομορφιά, δυναμώνει τα νύχια και τα μαλλιά.
Μαλακτικό μαλλιών
Αυτή η θεραπεία είναι σπουδαία, αν έχετε ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Απλώστε λίγο λάδι καρύδας επάνω στα μαλλιά σας και αφήστε το για μια ώρα. Ξεπλένετε όπως κάνετε συνήθως.
Ισιώστε τα μαλλιά σας
Το λάδι καρύδας μαλακώνει τα ηλεκτρισμένα μαλλιά σας. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σας και απλώστε το από τις ρίζες και σε όλη τη διαδρομή προς τα άκρα. Απολαύστε ίσια και γυαλιστερά μαλλιά.
Περιποίηση νυχιών
Τρίψτε τα νύχια και τα πετσάκια σας με λίγο έλαιο καρύδας. Αυτό θα ενισχύσει τα νύχια σας και το μανικιούρ σας θα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα