Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η υγεία προέρχεται από τη χαρά της καρδιάς σας



Όταν η καρδιά σας είναι πραγματικά χαρούμενη, είστε πραγματικά υγιείς. Η υγεία προέρχεται από τη χαρά της καρδιάς σας. Αυτό είναι πραγματική χημεία, φυσική, βιολογία. Είναι πραγματική επιστήμη. Πηγαίνετε στα νοσοκομεία και στα άσυλα. Μπορείτε να δείτε τους ανθρώπους και να τους μιλήσετε. Δεν έχουν χαρά. Μια στιγμή χαράς καταστρέφει πραγματικά ό, τι δεν είναι υγιές στην συνειδητότητα και στο σώμα σας. Προσπαθήστε να είστε χαρούμενοι.

Έχετε χαρά; Εάν δεν έχετε χαρά, αυτό σημαίνει ότι δεν ζείτε σωστά. Αυτό είναι. Γιατί τα πουλιά τραγουδούν; Είναι επειδή αισθάνονται πως δεν κάνουν κάτι λάθος. Οι κακοί άνθρωποι δεν μπορεί να τραγουδήσουν. Το τραγούδι είναι ένα μεγάλο μυστήριο.



Η χαρά δεν μπορεί να επιτευχθεί αν η καρδιά σας δεν είναι καθαρή. Όταν βλέπετε ότι σήμερα δεν είστε χαρούμενοι, γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι γιατί κλέψατε κάτι από την αγορά. Πουλήσατε ναρκωτικά και δεν μπορείτε να είστε χαρούμενοι. Όταν παραβαίνετε το νόμο, δεν μπορείτε να είστε χαρούμενοι. Προδίδετε τους φίλους σας. Δεν μπορείτε να είστε χαρούμενοι. Αν κάνετε κάτι λάθος, που η καρδιά σας λέει ότι είναι λάθος, δεν μπορείτε να έχετε χαρά. Για να έχετε χαρά θα πρέπει να διορθώσετε την καρδιά σας και τη συμπεριφορά σας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Virtues & Values vol.1 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα