Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Κουκουλοφόρα αρνιά έκαψαν χθες βράδυ την Βαρβάκειο


Νύχτα τρόμου χθες στην Βαρβάκειο.
Γνωστά – άγνωστα αρνιά έριξαν βόμβες μολότοφ σε κάδους και αυτοκίνητα, έσπασαν βιτρίνες και έβαψαν με κόκκινη μπογιά τους πάγκους των κρεοπωλών.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το περιστατικό  συνέβη λίγο μετά τις 23.00, ενώ  τα κουκουλοφόρα αρνιά δεν ήταν περισσότερα από 30.

Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά και οι ταραξίες πρόλαβαν να εξαφανιστούν, προτού φτάσουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ και τους φωνάξουν «τσαπρρρρρρρ».
Τα αρνιά διαμαρτυρήθηκαν για τις Στάνες Τύπου ‘Γ,  ενώ ζήτησαν την απελευθέρωση όλων των αρνιών και την παύση των διώξεων όσων συντρόφων τους συνελήφθησαν στα επεισόδια της Δευτέρας, έξω απ’το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Τρομοκρατημένος ο Πρόεδρος της Βαρβάκειου δήλωσε ότι στην βιτρίνα του βρήκε γραμμένο το σύνθημα «το αίμα κυλά, εκδίκηση ζητά», ενώ ανέφερε ότι τις τελευταίες ημέρες δέχεται απειλές τόσο ο ίδιος, όσο και ο παραγιός του, που του μαθαίνει να σφάζει και να μαχαιρώνει.
«Τι να κάνουμε κυρία μου, αφού είναι νόστιμο το άτιμο, το ζητάει ο κόσμος», δήλωσε αγανακτισμένος ο Πρόεδρος. «Πάνε να μας καταργήσουν τις παρελάσεις, την θρησκεία, δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Τώρα πάνε να καταργήσουν και το έθιμο του πασχαλιάτικου μακελειού. Ε όχι, δεν θα τους περάσει. Θα σφάζουμε ό,τι πρόβατο κινείται. Κανένα έλεος. Take no prisoners να πούμε».
Φεύγοντας τα αρνιά πέταξαν φέιγ βολάν με το σύνθημα :
«χωρίς εσένα σούβλα δεν γυρνά,
αρνάκι μπορείς χωρίς αφεντικά».
Οι αρχές όλης της χώρας βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς οι επιθέσεις των προβάτων αναμένεται να κορυφωθούν μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα. Θα βοηθήσει και ο πολύ καλός καιρός.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα