Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Μαύρο UFO ''ρίχνει'' μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Περού! (Βίντεο)


Ημερομηνία παρατήρησης: 6 Μαρτίου 2015

Τοποθεσία παρατήρηση: Περού

Όταν παρακολουθούσα αυτό το βίντεο, έκανα παύση κάθε δευτερόλεπτο για να πιάσουν τα μάτια μου τις μικροσκοπικές, υψηλής ταχύτητας, μαύρες σφαίρες που έβγαιναν από αυτό το ψηλό μαύρο UFO. Τα μικρότερα είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται για να συγκεντρώσουν Intel (νοημοσύνη;) για το μητρικό. Τα ρίχνει, τα αφήνει, και κατόπιν επιστρέφει σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία για να τα πάρει. Οι ειδήσεις αναφέρουν: 

Είμαι ο Δρ Anthony Choy, ερευνητής δημοσιογράφος και Εθνικός Συντονιστής του Περουβιανού Συλλόγου ουφολογίας (APU). Αυτό το νέο βίντεο του φαινομένου που ονομάζεται «Ιπτάμενο Ανθρωποειδές" είναι μέρος μιας σειράς  παρατηρήσεων από τον Νοέμβριο του 2010, στις οποίες προίσταμαι στο Περού.  

 

Το βίντεο αυτό καταγράφηκε την Παρασκευή, 6 Μαρτίου του 2015 στις 6:15 pm από τον νεαρό παραγωγό ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Cesar Rodriguez στη μέση της πόλης του Puerto Maldonado, στο Madre de Dios, νότια του Περού.  

 

Σύμφωνα με την ιστορία του μάρτυρα, η παρατήρηση διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά, στην οποία το φαινόμενο είχε ανθρώπινη μορφή, με το κεφάλι, τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια να πετούν πάνω από την πόλη. Εξαφανίστηκε παίρνοντας ύψος και χάθηκε στα σύννεφα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα