Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες - Ενεργεί άμεσα ενάντια στα κρυολογήματα και τη γρίπη!

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας είναι να χρησιμοποιήσετε υγιεινά και ισχυρά μπαχαρικά που θα δώσουν ώθηση στον μεταβολισμό σας και θα σας θωρακίσουν από τα κρυολογήματα, την γρίπη και τους ιούς.
Το σκόρδο και το τζίντζερ είναι οι καλύτεροι φίλοι σας, όταν πρόκειται για συνδυασμό ισχυρών μπαχαρικών, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα βότανα που μπορείτε να προσθέσετε στο καθημερινό μενού σας.
Αυτό το πανίσχυρο-συνδυασμό-can-θεραπεία-πιο-ασθένειες-πράξεις-άμεσα-εναντίον-κρυολόγημα της γρίπης

Σκόρδο
Το σκόρδο έχει ισχυρές αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, και αντικαρκινικές ιδιότητες. Μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης  και ενισχύει την ανοσία, η οποία είναι ο ιδανικότερος σύμμαχος της υγεία.
Είναι πλούσιο σε μέταλλα και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, αλλά ως επί το πλείστον εκτιμάται για την Αλλισίνη του. Είναι το κύριο συστατικό που παρέχει τις ισχυρές αντιβιοτικές ιδιότητες του σκόρδου και δεν έχει ευχάριστο άρωμα.
Προσθέστε το σκόρδο σε μαγειρευτά φαγητά, κρέας και πιάτα λαχανικών, σαλάτες, και είναι καλύτερο αν είναι οργανικό. 
Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο τις σκελίδες για να έχουμε μια πιο ήπια και λιγότερο έντονη γεύση.
Extra tip: Καθαρίστε το σκόρδο ακριβώς πριν το καταναλώσετε, επειδή χάνει τις ιδιότητές του, όταν διατηρείται ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο για πάρα πολύ καιρό, λόγω της οξείδωσης. Λίγα φύλλα μαϊντανού ή ένα κομμάτι μήλου θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστη μυρωδιά του.
Τζίντζερ
Η πιπερόριζα είναι ένα από τα πιο ισχυρά δώρα της φύσης. Περιέχει σελήνιο, μαγγάνιο, βήτα-καροτίνη, βιταμίνη C, και κάλιο. 
Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπραΰνει το στομάχι, ενισχύει την πέψη, και παρέχει ισχυρές διουρητικές και αντισηπτικές ιδιότητες.
Αποτέλεσμα εικόνας για pepper salads.
Η σούπα τζίντζερ είναι σπουδαία για τη γενική υγεία σας. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική, και ταιριάζει καλά με τα όσπρια, το ρύζι και την κολοκύθα. Δίνει σπουδαία γεύση σε σάλτσες, σε ντοματοσαλάτες και σε σαλάτες με πιπεριές.
Extra tip: Αν δεν σας αρέσει η έντονη γεύση του, μπορείτε πάντα να το συνδυάσετε με κάποιο καρότο ή παντζάρια .


Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα