Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Καταπολεμήστε την αϋπνία με αυτό το καταπληκτικό ρόφημα

 Η αγχώδης ζωή, η κάκιστη διατροφή και η απουσία σωματικής δράσης, επιδρούν σημαντικά στον νυχτερινό μας ύπνο.

Η απουσία ύπνου καθιστά δύσκολη την πραγματοποίηση των καθημερινών μας δραστηριοτήτων και  εξαιρετικά μεγάλος αριθμός ατόμων βιώνει τις αρνητικές επιπτώσεις της.


this-drink-is-amazing-natural-sleep-aid-it-helps-in-fighting-insomnia 

 Για να αισθάνεστε ξεκούραστοι και φρέσκοι, ακόμα και όταν έχετε μια πολύ σκληρή μέρα, σας προσφέρουμε πράσινο χυμό. Δείτε τον τύπο κάτω.

Συστατικά που απαιτούνται:

1 αγγούρι
1 πράσινο μήλο
1 λεμόνι
9 σπαράγγια
1 κομμάτι ρίζας τζίντζερ
2 μίσχους σέλινου

Στρατηγική της προετοιμασίας:



Κατ 'αρχάς, βρέχουμε τα σπαράγγια σε νερό για 5 λεπτά. Κόβουμε το αγγούρι, τα φρούτα και το λεμόνι σε κομμάτια. Τοποθετούμε το κομμένο φρούτο με το τζίντζερ και το σέλινο στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε.

Συνιστάται να λαμβάνεται αυτό το ποτό μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Σπαράγγια - Το 93% των σπαραγγιών αποτελείται από νερό, γεγονός που το καθιστά σημαντικό για το όσον το δυνατόν υγιεινότερο επίπεδο ζωής. Εκτός από αυτό, τα σπαράγγια είναι εξαιρετικά πλούσια σε βιταμίνες Α, C, Κ και Ε και είναι μια απίστευτη ανεξάντλητη πηγή ινών. Είναι, επιπλέον, εξαιρετικά πλούσια σε φολικό οξύ, κάτι που επιφέρει χαλάρωση και ανακούφιση.

Σέλινο - Τα μέταλλα και το αιθέριο έλαιο σε χυμό σέλινο έχει αντίκτυπο στο αισθητήριο σύστημα το οποίο καταπολεμά τις διαταραχές του ύπνου. Υψηλότερα επίπεδα μαγνήσιου βοηθούν στην χαλάρωση του σώματος.

Τζίντζερ - Εκτός από το ότι το τζίντζερ είναι εξαιρετικό για αποτοξίνωση, είναι επίσης εξαιρετικά αξιόπιστο διουρητικό και έχει καταπραϋντικές επιπτώσεις στην επεξεργασία και βοηθά στην καλύτερη ξεκούραση.

Αγγούρι - Είναι το πιο δημοφιλές και σημαντικό λαχανικό όσον αφορά την απομάκρυνση των επιπτώσεων του άγχους  και της κόπωσης του δέρματος. Το αγγούρι 
επιπλέον ηρεμεί το σώμα και προσφέρει έναν καλό βραδινό ύπνο.

healthyfoodhouse

 healthcareaboveall

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα