Θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και στον καλύτερο σεφ, να ξεκινήσει την προετοιμασία όλων τα υλικών για το μεσημεριανό γεύμα, αλλά να ξεχάσει ότι το κρέας είναι ακόμη παγωμένο.
Αν βρεθείτε σε αυτή την κατάσταση, αμέσως φέρνετε στο μυαλό σας τον φούρνο μικροκυμάτων, εδώ όμως σας παρουσιάζουμε μια πιο έξυπνη εναλλακτική λύση, που προσφέρεται από τον συγγραφέα του βιβλίου «Μαγειρική για αρχάριους.
Αν και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η θερμοκρασία στην επιφάνεια του αέρα είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να ξεπαγώσει το κρέας, βρήκε ότι η καλύτερη λύση είναι το κρύο νερό. Αυτή είναι η απόδειξη που θα σας πείσει:
Video Source: OWN TV
healthyfoodhouse
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.