Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ» η πρώτη δήλωση Μαρκαριάν ως προπονητής της Εθνικής!

177079
Με έναν πλήρως απαξιωτικό τρόπο αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία παραλαμβάνει την Εθνική Ελλάδος, κατά τις παρθενικές του δηλώσεις ως νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ποδόσφαιρο, ο Σέρχιο Μαρκαριάν!
Ο Ουρουγουανός τεχνικός οποίος από το πρωί της Πέμπτης πήρε επίσημα το χρίσμα για τον πάγκο της Εθνικής αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει τα πλήρη σχέδια του για την ομάδα και αρκέστηκε στο να εξαπολύσει μία πρωτόγνωρη επίθεση σε όλους εκείνους που φτάσαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τρέχον αγωνιστικό χάλι.
«ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ – ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ»

κράυγασε δύο συνεχόμενες φορές κατά τη λήξη της της πρώτης συνέντευξης τύπου που έδωσε, φέρνοντας αμέσως στο νου των έκπληκτων δημοσιογράφων την ιστορική φράση «ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ» που είχε εκτοξεύσει ως προπονητής του Παναθηναϊκού εναντίον του Μιχάλη Κωνσταντίνου στο ντέρμπι αιωνίων του 2002 στη Λεωφόρο.
Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων είπε ο Μαρκαριάν:
«2002 πάλευα μαζί με το Παναθηνάϊκος και στη Τσάμπιονς και σε πρωτάθλημα γράψει χρυσές στιγμές ιστορία ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όμως Μιχάλη Κωνσταντίνου αυτό το ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ καταστρέψει τα πάντα με βλακεία πέναλτι Λεωφόρο όλο το προσπάθεια που είχε κάνει και βάλει Ολυμπιάκος ισοφαρίσει.
Σε εκείνο το ματς δεν ξεχνώ φυσικά Ευθυμιάδη διαιτητή- αυτόν τον ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ.
Τώρα με φέρατε αναλάβει Εθνική Ελλάδος αφού πρώτα την κάνατε ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ όλοι σας – ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. Στους παίχτες του ομάδα αναφέρομαι. Δεν θέλω παρεξηγήσει κακά Ελληνικά μου το Έλληνες δημοσιογράφοι.
Χάσανε ακόμη και από Νησιά Φερόε που παίζει μόνο ψαράδες και ηλεκτρολόγοι που ζούνε νησί.
Εγώ να ξέρετε ήρθα μόνο και μόνο για φίλο Καραγκούνη από Παναθηνάϊκος.
ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ – ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ!»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα