Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Κοντά στη συγχώνευση βρίσκονται Καθολική και Ορθόδοξη Eκκλησία


brothersΈντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον θρησκευτικό κλάδο, βάσει πληροφοριών που κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ορθόδοξης και της Καθολικής Eκκλησίας, με σκοπό τη συγχώνευσή τους. Τα επιτελεία των δύο θρησκειών εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μετοχικής συνεργασίας και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού πρόκειται να συνεδριάσει στις 17 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εξετάσει την σχετική εισήγηση και συγκεκριμένα εάν η συγκέντρωση είναι συμβατή με τις διατάξεις περί προστασίας του ανταγωνισμού και στη συνέχεια να δώσει το πράσινο φως.

Οι δύο «κολοσσοί» του Χριστιανισμού ήταν αναμενόμενο να προχωρήσουν σε στρατηγικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την θέση τους, μετά την απόφαση της Βουδιστικής διεθνούς να κάνει ανοίγματα στην Αμερική και της ενίσχυσης του Ισλαμικού κράτους και της αναβίωσης του θεσμού του χαλιφάτου. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και προχωρήσει η ενοποίηση των δύο σχημάτων, δημιουργείται μακράν η μεγαλύτερη θρησκεία στην Ευρώπη με ηγετικά μερίδια στην ενδοκοινοτική αγορά, αλλά και μια υπολογίσιμη δύναμη στην κόσμο.
Στο προσχέδιο της σύµβασης συγχώνευσης, ορίσθηκε ως ηµεροµηνία πραγµατοποίησής της η 6η Ιουλίου 2015 και ότι η σχέση ανταλλαγής των µεριδίων του απορροφούµενου Αµοιβαίου Κεφαλαίου θα γίνει µε βάση την καθαρή τιµή του µεριδίου του Αµοιβαίου Κεφαλαίου, η οποία θα προκύψει από την αποτίµηση της περιουσίας των συγχωνευοµένων Αµοιβαίων Κεφαλαίων την 6η Ιουλίου 2015.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα