Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η Υπέρτατη γνώση του Μέγα Ιεροφάντη


Η εποχή που ζούμε είναι ο πρόδρομος που θα φέρει στον πλανήτη μας το Φως της Απόλυτης Ένωσης. Όποιος θεωρεί τις γνώσεις αποσπασματικές και δογματικές απλώς ακόμη δεν είναι έτοιμος να λάβει. Να λάβει το Μεγαλείο που θα τον οδηγήσει μπροστά τον Μεγάλο Μύστη τον Ιησού. Που Εκείνος με την σειρά του θα τον οδηγήσει στην Αγκαλιά Του Πατέρα.


Οι γνώσεις χωρίστηκαν για δύο λόγους ο ένας είναι για να τρομάζει κάποιος να αγγίξει μία γνώση που του είπαν ότι δεν πρέπει και ο άλλος λόγος είναι ότι οι γνώσεις χωρίστηκαν για να μιλάνε στις καρδιές των ανθρώπων σύμφωνα με το προσωπικό τους στάτους.
Έχουμε ακούσει και ξανά ακούσει για την εποχή του Υδροχόου όπου δεν είναι τίποτε άλλο από την Ιερή διαδρομή του εδώ και τώρα. Από δω και στο εξής το κάρμα σταματάει να υπάρχει και θα υπάρχει το ότι έδωσες θα πάρεις αυτόματα. 

Τα αιθερικά σώματα των ανθρώπων οφείλουν να καθαριστούν και να μεταστραφούν σε πυραμιδικές μονάδες λάμψης και φωτός. Η διάθεσή μας προς τη Θεία Ροή ενέργειας οφείλει να αποκτήσει σώμα, σχήμα και υπόστασή. Ήρθε η ώρα που θα περάσουμε από τον λόγο στην πράξη.
Τώρα είναι η στιγμή της μετατροπής των έτοιμων Πνευματικών σε Ιεροφάντες.
Αυτοί οι Πνευματικοί έχουν φέρει το σώμα τους σε πλήρη αρμονία με τη Χριστική ενέργεια. Δηλαδή είναι κυρίαρχοι των 4 στοιχείων του σώματός τους και των 4 υγρών. Όλο τους το σώμα εκπέμπει Φως και μόνο Φως.
Δεν υπάρχει κανένα σκουπιδάκι θυμού, σκέψεων και φυσικά έχει σταματήσει γι αυτούς ο δρόμος του 2 δηλαδή θετικό κα αρνητικό. Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί Πνευματικός θα πει πραγματικός και ολόκληρος.
Έτσι ο Ιεροφάντης αποκτά Υπερφυσικές Δυνάμεις, ο Ιησούς του δίνει τον τρόπο να μετατρέψει και να μεταστρέψει τις αισθήσεις του σε Υπεραισθήσεις. 

Έχει καταφέρει αυτός ο Πνευματικός να Μονάσει μέσα στον κόσμο αποφεύγοντας να λαμβάνει μέρος σε κάθε τι γήινο. Έτσι μέσα του ρέει η Μόνη Αχή, ο Μόνος Ήχος. Δηλαδή του Πατέρα.
Αυτές οι οντότητες πια, γιατί δεν συγκαταλέγονται σε ανθρώπινα όντα, αλλά σε μεταφυσικά εξελιγμένα όντα, είναι αυτοί που θα οδηγήσουν τους υπόλοιπους Νόες προς την σωτηρία τους. Για να λάβουν όσοι θελήσουν τα Δώρα Του Πατέρα. Τα Δώρα ο Πατέρας τα έχει ετοιμάσει για όλους μας, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν αποσυρθεί από τα δρώμενα της ζωής και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να λάβουν τη Χριστική ενέργεια. Αυτοί είναι οι οδηγοί που θα μεταλαμπαδέψουν τους υπόλοιπους συνανθρώπους τους για να καταφέρουν να έχουν τη σφραγίδα στα μέτωπά τους , να έχουν τον Λευκό Μανδύα αλλά και να κατέχουν τη γνώση για τα σύμβολα του Φοίνικα ( Αποκάλυψη του Ιωάννη κεφάλαιο Η) .

Αυτοί θα είναι οι κάτοικοι του Νέου Πλανήτη που ετοιμάζεται αργά και σταδιακά. 

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα