Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΜΜΕ στις ΗΠΑ: Ιστορική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ

ΜΜΕ στις ΗΠΑ: Ιστορική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ 


Στη «μεγάλη διαφορά» που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις εξόδου (exit polls) και μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα αναφέρονται ανταποκρίσεις από την Αθήνα, που προβάλλουν αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας τον «αντιμνημονιακό χαρακτήρα» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Νιου Γιορκ Τάιμς.




Μεταξύ άλλων, στις ανταποκρίσεις τονίζεται ότι «το ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ», σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις εξόδου, «κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές» και «πετυχαίνει μία ιστορική πρωτιά».


Επίσης, επισημαίνεται ότι «δεν είναι ξεκάθαρο, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει μία αρκετά αποφασιστική νίκη κατά του κόμματος του νυν συντηρητικού πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ώστε να κυβερνήσει (ο ΣΥΡΙΖΑ) μόνος του. Γι’ αυτό, χρειάζεται το ελάχιστο των 151 εδρών από τις 300 του Κοινοβουλίου».

Στη συνέχεια, αναφέρεται ότι στη Βουλή φαίνεται να εισέρχονται επτά κόμματα και πως για την τρίτη θέση «μάχονται» το «κεντρώο Ποτάμι» με το «ναζιστικό-ακροδεξιό κόμμα Χρυσή Αυγή, η ηγεσία της οποίας βρίσκεται στη φυλακή, εν αναμονή της δίκης για τη λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης».

 mignatiou

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα