Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Άφαντα τα χαρτιά υγείας στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε η Βούλτεψη!


βουλτεψη
Ένα ανατριχιαστικό θέαμα αντίκρυσαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των εκλογικών τμημάτων, στις τουαλέτες του δημοτικού σχολείου που ψήφισε η Σοφία Βούλτεψη! 


Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο πρώτο δημοτικό σχολείο Κολωνακίου εθεάθη από διερχομένους να επισκέπτεται σε κατάσταση πανικού την τουαλέτα του εκλογικού κέντρου καταγγέλλοντας φωναχτά ότι ο άνεμος της χάλασε τα μαλλιά της.

Η ψυχρολουσία όμως για τους δικαστικούς αντιπροσώπους ήρθε λίγα λεπτά μετά όταν ένας ψηφοφόρος κατήγγειλε την εξαφάνιση όλων των ρολών χαρτιών υγείας αμέσως μετά την έξοδο της Σοφίας Βούλτεψη από τις τουαλέτες.


Ο δικαστικός αντιπρόσωπος με συνοδεία αστυνομικού οργάνου προσήλθε χωρίς καθυστερήσεις στο W.C. του σχολείου διαπιστώντας πως το χαρτί υγείας είχε εξαφανιστεί όντως τόσο από τις ανδρικές όσο και από τις γυναικείες τουαλέτες.

«Την είδα να φτιάχνει τα μαλλιά της μπροστά στον καθρέφτη του W.C. φωνάζοντας με οργή ότι κάποιοι πολιτικοί της αντίπαλοι έστρεψαν επίτηδες τον αέρα στις τρίχες του κεφαλιού της προκειμένου να της χαλάσουν το χτένισμα.
Εν συνεχεία μπήκε στην τουαλέτα. Ήμουν η επόμενη. Μόλις μπήκα μέσα δεν υπήρχε καθόλου χαρτί υγείας. Αυτό όμως που με παραξένεψε περισσότερο και με έκανε να καταγγείλω την απουσία χαρτιού ήταν το γεγονός ότι και σε όλες τις υπόλοιπες τουαλέτες δεν υπήρχε επίσης χαρτί.

Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι τα πήρε επίτηδες μαζί της η Σοφία Βούλτεψη προκειμένου να είναι έτοιμη σε περίπτωση κατάκτησης της πρώτης θέσης από τον ΣΥΡΙΖΑ».

δήλωσε χαρακτηριστικά η άτυχη ψηφοφόρος που κατήγγειλε την εξαφάνιση του χαρτιού δηλώνοντας παράλληλα ότι η ίδια αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να σκουπιστεί μετά την ολοκλήρωση της φυσικής της ανάγκης.

Αξιοσημείωτο είναι πως όλες οι προσπάθειες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι δικαστικοί αντιπρόσωποι του εκλογικού κέντρου για να επικοινωνήσουν με τη Σοφία Βούλτεψη έχουν πέσει στο κενό, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες τους για δόλια υφαρπαγή του χαρτιού υγείας από το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ένας από τους δικαστικούς αντιπροσώπους του επίμαχου εκλογικού κέντρου, σε περίπτωση που αποδειχθεί πως η Σοφία Βούλτεψη ήταν αυτή που έκλεψε τα ρολά του χαρτιού και δεν τα επιστρέψει, θα δόσει εντολή στους ψηφοφόρους που πηγαίνουν τουαλέτα να σκουπίζονται άπαντες με τον ίδιο τρόπο που επέλεξε η καταγγέλλουσα.

 komikotragiko

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα