Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Και οι γυναίκες εκσπερματώνουν όταν φτάνουν σε οργασμό

Γάλλοι επιστήμονες, από το νοσοκομείο Parly II, στο Chesnay της Γαλλίας, με επικεφαλής το γυναικολόγο καθηγητή Samuel Salama, μελετησαν το φαινόμενο της γυναικείας εκσπερμάτωσης κατά τη διάρκεια ενός οργασμού. Συγκεκριμένα μελέτησαν γυναίκες δίχως κάποια γυναικολογική ανωμαλία, οι οποίες κατά τον οργασμό τους εκτοξεύουν επανειλημμένα απίστευτες ποσότητες υγρών.
Οι επιστήμονες υπέβαλαν σε υπερηχογράφημα ελάσσονος πυέλου («είδαν» δηλαδή τις περιοχές της μήτρας, των ωοθηκών και της ουροδόχου κύστης), τις γυναίκες πριν και μετά από οργασμό, από ούρηση και κατά τη διάρκεια της ερωτικής διέγερσης. Στις γυναίκες που παρουσίαζαν εκσπερμάτωση παρατηρήθηκε το εξής φαινόμενο. Λίγο πριν να φτάσουν σε οργασμό, είχαν την αίσθηση ότι η ουροδόχος κύστη τους ήταν γεμάτη ενώ μετά τον οργασμό είχαν την αίσθηση ότι η κύστη τους άδειαζε. Και πράγματι άδειαζε, αφού κατά τη διάρκεια του οργασμού τους, ακούσια άδειαζαν την κύστη τους μέσω της ουρήθρας τους, μαζί με άλλες εκκρίσεις.


Στατιστικά από άλλες έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι το 50% των γυναικών, έχουν αναφέρει πως κατά τη διάρκεια του οργασμού τους λιγότερο ή περισσότερο έχουν νιώσει να εκτοξεύουν υγρά. Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές μάλιστα είχε τύψεις διότι δεν γνώριζε ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις του συντρόφου τους.
Μάλιστα ο συγγραφέας του πρώτου βιβλίου που βεβαιώνει την ύπαρξη του σημείου G, δρ Beverley Whipple, θεωρεί πως η ποσότητα των υγρών που μπορεί να παράγει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός και μόνο οργασμού, μπορεί να γεμίσει άνετα ένα φλιτζάνι.
Πάντως μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 80, οι γιατροί είχαν άλλη άποψη για την γυναικεία εκσπερμάτωση. Θεωρούσαν ότι πρόκειται απλά για εκτόξευση ούρων και συνιστούσαν στις γυναίκες να κάνουν ασκήσεις Κέγκελ για να ενδυναμώσουν τους μύες στην ουρήθρα.
Τελευταίες έρευνες πάντως έδειξαν ότι τα συγκεκριμένα υγρά δεν περιέχουν μόνο ούρα. Είναι αλκαλικής σύστασης, έχουν χρώμα διαυγές, δεν μυρίζουν και όταν στεγνώσουν δεν λερώνουν τα σεντόνια, ή τα ρούχα. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα υγρά της γυναικείας εκσπερμάτωσης περιέχουν παρόμοια χημικά συστατικά με το υγρό που παράγεται από τον προστάτη το οποίο όμως περιέχει σε μεγάλη ποσότητα γλυκόζη και φρουκτόζη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα