Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο έρωτας είναι μεγάλη απάτη!


OEROTASEINAIAPATI FINAL
Λίγο οι ταινίες, λίγο τα παραμύθια, λίγο τα καψουροτράγουδα, λίγο η λογοτεχνία, λίγο τα λόγια του παπά και τα σκαλιά της εκκλησίας… βοήθησαν ώστε να δημιουργηθούν στο μυαλό μας (ειδικά στις γυναίκες) διάφορα κλισέ για τον έρωτα! Μπορεί να μην ακούγεται πολύ ρομαντικό, μπορεί να σκάω τη μεγάλη φούσκα που έχετε στο μυαλό σας, αλλά όλα αυτά είναι παραμύθια!!! Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι μύθοι για τον έρωτα.

Ερωτεύεσαι μόνο μία φορά!Υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο και νομίζετε ότι υπάρχει μόνο ένας που μπορείτε να αγαπήσετε; Κι αν ο άνθρωπος που θα αγαπήσετε δεν ανταποκρίνεται, τέλος; Δεν έχει άλλο; Τελείωσε ο έρωτας για σας; Ειλικρινά δυσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω.
Ήταν γραφτό να γίνει!Το είδατε στα χαρτιά, σας το είπαν στον καφέ, μια τσιγγάνα μάγισσα το διάβασε στο χέρι σας, ήταν της μοίρας σας γραφτό! Να συνεχίσω ή να αρχίσω να γελάω από τώρα; Λοιπόν, για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, απλά βρεθήκατε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Η σχέση που αναπτύχθηκε στη συνέχεια είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, κατανόησης, συμβιβασμών και ανασφάλειας για το μέλλον. Αν ίσχυε ότι ήταν γραφτό σας, τότε δεν θα χρειάζονταν να βγείτε καν από το σπίτι! Θα παραγγέλνατε συνέχεια πίτσες και μακαρονάδες και απλά μια μέρα θα εμφανιζόταν ο καλός σας ως πιτσαδόρος και θα ζούσατε happily ever after. Σοβαρά τώρα…
Ο πρώτος έρωτας σου μένει αξέχαστος!Μπορεί να ισχύει αλλά μόνο στην περίπτωση που δεν ξανασυναντηθείτε ποτέ! Αν κάνετε το λάθος που έκανα εγώ και αντίκρισα τον πρώτο μου έρωτα 20 χρόνια αργότερα, θα θέλετε να ξεχάσετε τα πάντα αλλά θα εξακολουθούν να σας μένουν αξέχαστα για εντελώς διαφορετικούς λόγους! Ορισμένα πράγματα είναι καλύτερα να μένουν στην σφαίρα της φαντασίας και της ανάμνησης!
Ο έρωτας είναι μία σπίθα!Είναι σαν πυροτέχνημα, σαν φωτοβολίδα που λέει και ο τραγουδοποιός. (Σιγά μην βάλετε καμιά φωτιά!) “Από την πρώτη στιγμή που τον είδα, κατάλαβα ότι ήταν ο ένας, ο μοναδικός!” Άλλος ένας μεγάλος μύθος, βγαλμένος από το Χόλυγουντ! Τις περισσότερες φορές τα πυροτεχνήματα σκάνε για κάποιον που είναι εντελώς ρεμάλι ενώ άλλες φορές τα πυροτεχνήματα σκάνε πολύ αργότερα, όταν συνειδητοποιήσετε την πραγματική αξία του ανθρώπου που έχετε δίπλα σας και που εσείς δεν τον βλέπατε και τόσο σοβαρά! Αν είστε από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που σας συνέβη να δείτε τα πυροτεχνήματα από την πρώτη στιγμή και για τον σωστό άνθρωπο, τότε συγχαρητήρια και καλούς απογόνους!
Money Can’t Buy LoveΜπορεί ο έρωτας να ξεκινάει στο μυαλό μας αλλά συνεχίζεται με μετρητά! Οι αλλαγές στην οικονομική κατάσταση ενός ζευγαριού – προς το καλύτερο ή το χειρότερο – επιφέρουν τεράστιες αλλαγές στη σχέση. Οι έρευνες στην Αμερική (οι άνθρωποι μετράνε τα πάντα) δείχνουν ότι το 85% των ζευγαριών που χωρίζουν αφήνουν πίσω τους μεγάλα ποσά χρέους. Οπότε, καλά λέει ο κόσμος για “ρευστά” αισθήματα!
Με ζηλεύει, άρα μ’ αγαπάει!Κούνια που σας κούναγε! Η ζήλια δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό έρωτα! Μπορεί να ανάβει λίγο τα αίματα και να αποτελεί αφορμή για λίγο “σεξάκι-συμφιλίωσης” (αφού έχετε πλακωθεί προηγουμένως γιατί τον πιάσατε να πασπατεύει το κινητό σας, να σας παρακολουθεί, να σας κάνει ανάκριση κτλ. κτλ.) αλλά επειδή σας ζηλεύει δεν σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας. Απλά είναι εγωιστής και κτητικός. Η ζήλια είναι φυσιολογική ως ένα επίπεδο γιατί όλοι έχουμε τις ανασφάλειές μας αλλά όταν ξεπερνάει τα όρια υποδηλώνει ψυχική διαταραχή. Ο έρωτας απελευθερώνει, δεν σκλαβώνει.
Ο έρωτας είναι χημεία.Ok. Είναι όντως χημεία αφού ο νευροδιαβιβαστής φαινυλαιθυλαμίνη είναι υπεύθυνος για τα αισθήματα αγάπης που αναπτύσσονται μέσα σας. Αλλά μπορείτε κάλλιστα να προμηθευτείτε την ουσία αυτή από τη σοκολάτα ή τις extreme αθλητικές δραστηριότητες, όπως είναι το skydiving για παράδειγμα. Αντί να μπλέξετε, φάτε ένα κουτί σοκολατάκια ή πηδήξτε καλύτερα από το αεροπλάνο!
Ο παντοτινός έρωτας!Χαχαχαχαχα! Ας γελάσω! Ο έρωτας τελειώνει και μερικές φορές πολύ γρήγορα! Όλα στην αρχή είναι ρόδινα αλλά όταν αρχίζεις να συνηθίζεις τον άλλον, αρχίζουν τα δύσκολα! Αρχίζουν οι παραξενιές, τα κουσούρια, τα ελαττώματα, οι καβγάδες, τα καπάκια της τουαλέτας, το ποδόσφαιρο, μπάλα, η μάνα του κτλ. κτλ. Από το πιο έρωτας πεθαίνεις, φτάνετε στο ο έρωτας πεθαίνει! Και είναι φυσιολογικό γιατί τότε μπαίνει στη μέση η αγάπη, ο συμβιβασμός, η οικογένεια και ο έρωτας εξελίσσεται σε μία μόνιμη σχέση, με τα υπέρ και τα κατά. Αλλά, θα σταματήσει να είναι έρωτας!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα