Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Αρκαδικός Κύκλος - Πρωτοχρονια


Γιατί θα έπρεπε να ακολουθούμε πάντα καποιες συμβάσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, απλά και μόνο επειδή κάποιοι στο παρελθόν τις επέβαλαν χωρίς τη συγκατάθεση μας; Μιλώντας για την πρωτοχρονιά, τι μας ενδιαφέρει το ότι στη Ρώμη του Ιούλιου Καίσαρα επέλεξαν για πρωτοχρονιά την 1η Ιανουαρίου; Η πραγματική πρωτοχρονιά καθορίζεται από τη Φύση κι όχι από τος αυθαιρεσίες των ανθρώπων. Και στη Φύση ο κύκλος του Ήλιου καθορίζει και την αρχή του χρόνου.

Η παλίρροια του φωτός βρίσκεται στο χαμηλότερο της σημείο μετά το χειμερινό Ηλιοστάσιο. Ο Ήλιος σταματα για λίγο και ύστερα, το φως του αρχίζει να μεγαλώνει. Αυτή είναι και η πραγματική πρωτοχρονιά που ταυτίζεται με τις πιο αρχέγονες Παραδόσεις. Γι αυτό ακριβώς το λόγο και στον Αρκαδικό Κύκλο η τελευταία ημέρα του χρόνου είναι η 22 Δεκεμβρίου και ως Πρωτοχρονιά θεωρείται η 24 Δεκεμβρίου. Οι 23 είναι η "Ημέρα του Κενού", όταν όλα είναι ακίνητα και η Γη κυοφορεί όλες τις Κοσμικές ενέργειες..
Ένα Ημερολόγιο πάνω σε αυτές τις γραμμές θα ήταν πολύ πιο φυσικό. Θα ήταν ένα βήμα προς την επιστροφή μας στις αλήθειες της Φύσης....

Yiannis Spyropoulos


conspiracyfeeds

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα