Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Μυστικές συνταγές. Για την αποβολή των λίθων των νεφρών. Του ισχυρού πονοκεφάλου. Του πονόδοντου


Αποβολή των λίθων του νεφρού..

Πάρτε 60 γραμμάρια αμπελόφυλλα και φτιάξτε από αυτά ένα αφέψημα. Πίνετε 3 φλιτζάνια την ημέρα. Αυτό θα πρέπει να διαλύσει τις πέτρες. Η εμφάνιση της πέτρας μπορεί να είναι μια πολύ επώδυνη εμπειρία. Για να ανακουφιστείτε από την ένταση κρατήστε μια κομπρέσα πιπερόριζα. γύρω από την περιοχή που πονάει και η οποία βρίσκεται δεξιά και αριστερά από την σπονδυλική στήλη στον οσφυϊκό σπόνδυλο 1 και τον θωρακικό 12
Αν δεν υπάρχουν αμπελόφυλλα, φτιάξτε 6 λίτρα χυμό καρπουζιού. Χρησιμοποιείστε μάλιστα όλο το καρπούζι. Αλλά όχι τη φλούδα και τους σπόρους. Βράστε τον χυμό του μέχρι να μείνουν 3 λίτρα και πιείτε τον όλο σε μια μέρα.

Το πρωί όταν σηκωθείτε από τον ύπνο, πιείτε τον χυμό ενός λεμονιού μέσα σε μια κούπα με ζεστό νερό.
Μυστικές συνταγές. Για την αποβολή των λίθων των νεφρών. Του ισχυρού πονοκε φάλου. Του πονόδοντου
Συνταγή φρέσκου χυμού για την αποβολή των λίθων των νεφρών.
Βράστε μια κουταλιά της σούπας πικραλίδα μέσα σε 500ml νερό μέχρι να απομείνουν 125 ml. Ανακατέψτε μαζί με ίσες ποσότητες από τους παρακάτω χυμούς για να φτιάξετε ένα μείγμα 375 ml
  • καρότο
  • σπανάκι
  • σέλινο
  • αγγούρι
  • σταφύλι
Αναμίξτε με το νερό από την πικραλίδα και το χυμό ενός λεμονιού. Πίνετε ενάμιση λίτρο την ημέρα.
Κομπρέσες πιπερόριζας για την ανακούφιση απο τους πόνους των λίθων, των πονοκεφάλων, των πονόδοντων.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα,βράστε 8 λίτρα νερό  με 500 γραμμάρια φρεσκοτριμμένη πιπερόρριζα μέσα σε ένα σακούλι από μουσελίνα. βεβαιωθείτε ότι το σακούλι είναι καλά κλεισμένο. Βουτήξτε 2 πετσέτες χεριών μέσα στο νερό. Χρησιμοποιείστε τις εναλλακτικά, αφήνοντας τη μία στο νερό, ενώ βάζετε την άλλη στην προσβεβλημένη περιοχή. Όταν αυτή κρυώσει, αλλάξτε τη με την άλλη, έτσι ώστε να υπάρχει μια συνεχής διαβροχή με το νερό και με την πιπερόριζα. Κάθε μέρα συμπληρώνετε το νερό που χάνεται με την εξάτμιση, για να εξασφαλίσετε ότι το μείγμα δεν γίνεται πολύ δυνατό. Χρησιμοποιείστε το για 14 ημέρες και μετά αλλάξετε το νερό και το σακούλι.
Μια κομπρέσα με πιπερόρριζα, είναι χρήσιμη για την αντιμετώπιση πονοκεφάλων, πονόδοντων και πόνων στο πρόσωπο. Εφαρμόζετε την πετσέτα στο μέτωπο. Ο πόνος συνήθως, φεύγει μετά από λίγο. Όταν ο πονοκέφαλος είναι πραγματικά έντονος, κάντε μια πάστα από ξερή και φρέσκια πιπερόριζα και βάλτε τη στο μέτωπο σας.Ο πόνος φεύγει συνήθως σε 15 λεπτά.

Το κείμενο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Ρωτήστε τον γιατρό σας.
πηγή.shyam singha τα μυστικά της φυσικής υγείας


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα