Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝ- ΝΙΚΗ ΨΥΧΗ & ΠΝΕΥΜΑ

Η Ελληνική ψυχή είναι η ψυχή εκείνη που κατοικεί μέσα της το Πνεύμα. Η Ελληνική Ψυχή δεν κατοικεί μόνο σε ελληνικό σώμα αλλά είναι μία ιδιότητα που συνδυάζει το Πνεύμα με τον Λόγο.


Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο που φέρουν σήμερα την Ψυχή του Έλλην μέσα τους. Το Ιχώρ ρέει στο αίμα τους που διψά να ενωθεί αυτή η Φλόγα με τον Λόγο τον Άγιο δηλαδή με το Άγιο Πνεύμα.
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχουμε κάνει εμείς οι άνθρωποι εδώ πάνω στη γη είναι να χωριστούμε και να βάλουμε ανάμεσά μας τίτλους που το μόνο που προκαλούν είναι η διχόνοια. Αν αναζητήσουμε όλους αυτούς που φέρουν αυτό το Άγιο Χώμα μέσα τους θα δούμε ότι είναι πάρα πολλοί.
Όταν αυτό το Ελληνικό Πνεύμα Λάμψει πάλι τότε όλες οι Ψυχές θα Φωτιστούν από αυτό το Φως το Αέναο. 

Η Έλευση των Ελλήνων δεν είναι μακριά. Η ώρα που θα κατοικήσει το Πνεύμα το Αθάνατο στον πλανήτη έχει αρχίσει να δομεί και δημιουργεί τις βάσεις της εδώ και πολλά χρόνια.
Εμείς οφείλουμε να καταλάβουμε πια ότι τίποτε δεν μας χωρίζει, αλλά έχουμε πάρα πολλά να μας ενώνουν. Η κάθε πατρίδα έχει μέσα της απόσπασμα της γνώσης της Ελλην-Νίκης.
Πατρίδα = Πατέρα Δία η Ροή.
Η Ελληνική Ψυχή είναι η δομή της γνώσης η οποία προέβλεψε την έλευση του Κυρίου Ιησού.
Έτσι ο Ιησούς πήρε τη γνώση και την μετέτρεψε σε Επίγνωση- Επίγείωση, δηλαδή μέσα από τη διδασκαλία του έδειξε τον Τρόπο για να γίνει η Ροπή, η Ροπή που θα φέρει την άνοιξη του Παράδεισου στην Γη μας. 
Έλευση των Ελλήνων = ΕΛ – Γεύση των ΕΛΛΗΝ – Νόων. Η μοναδική γεύση που δημιουργείται από τον Ομιλούντα Λίθο, που λέγει την αλήθεια ( Ορφικά ) που είναι ο Θεμέλιος Λίθος. Δηλαδή Θεμέλιος Πέτρα = ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΘΕΟΎ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΙΑ.  Η Δημιουργική βάση της Ελλην- Νίκης Ψυχής.  

Τότε αυτή η Φλόγα από τον Θείο Λόγο μαζί με την Θεμέλια Πέτρα γίνεται ο Θείος Λόγος = Φλόγα ο οποίος θα δώσει ανάφλεξη στο ΙΧΩΡ που κατοικεί μέσα στα Ελλην- Νικά σώματα. Έτσι η μία Φλόγα- ΙΧΩΡ θα συναντήσει την άλλη Φλόγα- Άγιο Πνεύμα. Αυτή θα είναι η στιγμή που το Πνεύμα το Επουράνιο θα κατοικήσει μόνιμα στη Γη.

Ο Ελλην- Νικός Λόγος συνδυάζεται με την Λευκή Ακτίνα Φωτός και την Μπλε. Κάτω από τη Λευκή κυριαρχεί η Χριστική ενέργεια της Επίγνωσης και κάτω από την Μπλε κυριαρχεί ο Λόγος του Δία και της Αθηνάς. Η Μπλε ακτίνα είναι η βασική γνώση που υπάρχει και υπήρξε για να μπορέσει να δομηθεί η Λευκή. Όπου κάτω από τη Λευκή ακτίνα δομείται τώρα όλη Νέα Πνευματική Οικογένεια, της Λευκής Αδελφότητας. Η Λευκή αυτή Αδελφότητα θα δομήσει πια τα Νέα τείχη της Ιερουσαλήμ = ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΣΕΛΛΗΝ = Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝ. 


Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα