Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Η πορεία της Αφροδίτης το 2015

Love-wallpaper-2015

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί στον πρακτικό Ταύρο και στον διπλωμάτη Ζυγό. Συχνά αναρωτιέσαι τι κοινό να έχει ο Ταύρος με το ζώδιο του Ζυγού και πως γίνεται η Αφροδίτη να απολαμβάνει τη θέα και από τα δυο σπίτια, δηλαδή το 2ο και το 7ο,σύμφωνα πάντα με την Αστρολογία.  Το 2ο σπίτι απεικονίζει την ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο υλοποίησης των σχεδίων σου,   ενώ το 7ο σπίτι εκφράζει δέσμευση και μονιμότητα και φυσικά τη σχέση που έχεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.  Η Αφροδίτη είναι δηλαδή χρήμα και έρωτας, ύλη και πνεύμα μαζί! Επίσης γνωρίζεις ότι η θεά περνάει καλά μόνο όταν έχει και τα δυο ,( ζεστή καρδιά και γεμάτο πορτοφόλι) και αυτό είναι που παρασύρει το μυαλό σου, παρά τις τωρινές συνθήκες Κρίσης ,  σε σκέψεις «πολυτελείας». Ακολουθείς σαν τυφλός τα ταξίδια της στο ζωδιακό κύκλο και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή που θα τύχεις την εύνοια της για να πιάσεις και εσύ την ..καλή!
Η Αφροδίτη ξεκίνησε την πορεία της το 2014 από τον συγκρατημένο ζώδιο τον Αιγόκερω, και μέχρι το τέλος της χρονιάς πέρασε από όλα τα ζώδια, δίνοντας τα δώρα στους θνητούς , χωρίς να κάνει ιδιαίτερες χάρες.
Μέσα στο 2015 όμως η Αφροδίτη δεν θα ολοκληρώσει τον ζωδιακό κύκλο , αφήνοντας έξω τον Τοξότη , τον Αιγόκερω , τον Υδροχόο, και τον Ιχθύ. Εσύ που ανήκεις σε ένα από τα παραπάνω τέσσερα ζώδια θα παραπονεθείς για την «κακό» που σε έχει βρει , αλλά υπόσχομαι να πάρεις το αίμα σου πίσω μέσα στο επόμενο έτος , το 2016..

Η Αφροδίτη κάνει έναρξη από τον πρωτοποριακό Υδροχόο, στις 3 Ιανουαρίου και θα υπηρετήσει περισσότερο το Πνεύμα , αφήνοντας κάπως «εκτεθειμένους» τους θνητούς που θέλουν να χαίρονται την ύλη και τα καλά της! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο χαλαρώνει τα ήθη και δίνει συγχωροχάρτια σε όσους σκέφτονται να αμαρτήσουν, και να δοκιμάσουν τη «διαφορά». Οι σχέσεις παραβιάζονται και νιώθεις ότι έχεις κλειστεί σε χρυσό κλουβί , και απαγορεύεται να κελαηδήσεις.
Σχέσεις : Οι Εκπρόσωποι του αέρα Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι δυσανασχετείτε, που βλέπετε ότι η ζωή σας «τελειώνει» αν παραμείνετε στην ίδια σχέση , που επαναλαμβάνει το σ’ αγαπώ στον ίδιο μονότονο ρυθμό. Τολμάτε να πείτε το αντίο και να ψάξετε για νέες, ζεστές αγκαλιές! Επαγγελματικά- Οικονομικά: ανοίγετε παράθυρο στη τεχνολογία και εμπιστεύεστε το αύριο , περισσότερο από  το σήμερα. Δουλέψτε μέσω ιντερνετ και πουλήστε τις ιδέες σας άνετα και από το σπίτι σας.
Στις 27 Ιανουαρίου η Αφροδίτη αλλάζει πρόσωπο και περνάει στον παραπονιάρη Ιχθύ, όπου βρίσκεται σε θέση έξαρσης.  Η Αφροδίτη στον Ιχθύ υποχωρεί για να τα έχεις όλα δικά σου, και θυσιάζει τις ανάγκες της , για να είσαι ευχαριστημένος. Σταματάς να κάνεις το θηρίο και ημερεύεις, γιατί έχεις βρει τον δάσκαλο σου..Εγκαταλείπεις το ρινγκ και φεύγεις σε άλλη γη και σε άλλα μέρη , για το ιδανικό ταίρι που θα κατανοεί την ευαισθησία σου.Σχέσεις: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες με τις αποσκευές στο χέρι ανταμώνετε την αγάπη που αγκαλιάζει τους φόβους σας , και ακούει τις δακρύβρεχτες ιστορίες σας. Έχετε ένα ώμο για να γείρετε και να στηρίξετε τις ελπίδες σας.Επαγγελματικά – Οικονομικά: Δώστε προσοχή σε νέες συμφωνίες που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, και βάλτε σε αναμονή τους νέους συνεργάτες γιατί πρέπει να διαβάσετε και τα ψιλά τα γράμματα.. Εστιάστε στις συγγραφικές ή καλλιτεχνικές ικανότητες σας, και ανεβάστε τη δημοτικότητα σας στα ύψη.
Στις 20 Φεβρουαρίου , Η Αφροδίτη χάνει την θηλυκότητα της με το πέρασμα της στον αρρενωπό Κριό και δεν ξέρεις ποιο ρόλο να διαλέξεις. Η Αφροδίτη συναντάει τον Άρη σε κυριαρχία στον Κριό , και βάζεις την πανοπλία σου για να μην τραυματιστείς στην μάχη που θα ακολουθήσει. Ένταση , σύγκρουση και η υποψία ότι κάτι τρέχει πίσω από την πλάτη σου , βάζει λάδι στη φωτιά και φοβάμαι ότι θα καείς..Σχέσεις: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες φτιάχνετε πονηρές ιστορίες μέσα στο μυαλό σας και κινδυνεύετε να τινάξετε τα πάντα στον αέρα. Βάλτε τα δυνατά σας να νικήσετε τις αδυναμίες σας και να διατηρήσετε τις προσωπικές σχέσεις όπως έχουν.. Μόνο έτσι θα βγείτε κερδισμένοι.Επαγγελματικά- Οικονομικά : Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.. οι παροιμίες είναι σοφές και κάθε φορά που θα τρέχετε να αναλάβετε την ευθύνη για ότι συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο να θυμάστε την συμβουλή μου,  και να υποχωρείτε. Θα προχωρήσετε μόνο όταν ξεκαθαρίσετε το παρελθόν, και αποφύγετε να βάλετε  δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.
Στις 17 Μαρτίου Η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο και θα πιάσει τον «καναπέ» και την τηλεόραση.., ξεχνώντας τις πρωτιές που δημιουργούν μπελάδες και φασαρίες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο λατρεύει την καλή ζωή και ξέρει πως πρέπει να είναι το σωστό θηλυκό . Πονηρά πλησιάζετε το αγαπημένο πρόσωπο και βάζετε σαγήνη , αισθησιασμό και πικάντικη νοστιμιά στο «φαγητό» που ετοιμάζετε.. Υπόσχεστε τον Παράδεισο..Σχέσεις: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι κλειδαμπαρώνεστε στο σπίτι σας και προσποιείστε τον άρρωστο για να αποφύγετε τις ευθύνες που θα σας απομακρύνουν από την γλυκιά ατμόσφαιρα του έρωτα. Σταματάτε το κυνηγητό και τις άσκοπες περιπλανήσεις και μένετε στα ίδια, γιατί σαν το σπίτι σας δεν έχει.. Επαγγελματικά- Οικονομικά: Πιστεύετε στην καλή σας τύχη και μαζί με τον έρωτα θα απολαύσετε και το χρήμα , γιατί αυτά τα δυο πάνε μαζί και βρέχει ο ουρανός ευκαιρίες! Απολαμβάνετε τη σύμπνοια μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ,και χωρίς να ζορίζεστε  κερδίζετε τα πρωτεία με τις υψηλές απολαβές. Υπάρχει Θεός.
Στις 11 Απριλίου Η Αφροδίτη προχωράει στους Διδύμους που μιλάνε ασταμάτητα και φοβάσαι να πέσεις στο «στόμα» τους, γιατί ξέρεις ότι δεν θα σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας.. Η Αφροδίτη στους Διδύμους όμως έχει αρκετά «καλά»,  όπως αγαπάει το διάβασμα, την επικοινωνία και τους ανθρώπους . Έχεις την διάθεση να μιλήσεις για τα ενδιαφέροντα σου , να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να ξοδέψεις την πολύτιμη «φαιά» ουσία σου !Σχέσεις: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι , η ιδέα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν έχει σφηνωθεί στο μυαλό σας και παρά το επικίνδυνο παρελθόν σας , πιστεύετε στα θαύματα.. Ελέγξτε τις επιθυμίες σας και αποφύγετε να αναποδογυρίσετε τον κόσμο από ένα καπρίτσιο σας. Επαγγελματικά- Οικονομικά : Δεν αρκεί να πιστεύετε στον εαυτό σας , πρέπει και να το αποδείξετε έμπρακτα ότι κάνετε και για ηγέτης.. Αναζητήστε τους ικανούς συνεργάτες μέσα στον προσωπικό σας κύκλο, και δημιουργήστε το δικό σας επαγγελματικό σχήμα. Συν Αθηνά και χείρα κίνει!
Στις 8 Μαίου η Αφροδίτη κλείνεται στον εαυτό της από το ζώδιο του  Καρκίνου και ταυτίζεται με τα συναισθήματα της , πέφτοντας σε φοβερή κυκλοθυμία.. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μοιάζει με τη μητέρα που ανοίγει την αγκαλιά της για να δεχτεί τα παιδιά της , και να  κουκουλώσει τις αδυναμίες τους, εμποδίζοντας την ενηλικίωση τους. Ξαναγυρνάς στις γνώριμες αγκαλιές και ασχολείσαι μόνο με τα εν οίκω.. Χαλαρώνεις!Σχέσεις: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες επαναλαμβάνετε την ίδια ιστορία , και πέφτετε με τα «μούτρα» στον κάτω κόσμο, γιατί επιλέγετε το μελό, και το δράμα. Εγκαταλείψτε τις συνήθειες σας και βάλτε τα καλά σας , γιατί θα ανέβει η διάθεση σας,  και επιτέλους θα δεχτείτε τη χαρά στο σπίτι σας. Επαγγελματικά- Οικονομικά: Δουλέψτε με τις ικανότητες σας και βγάλτε στην επιφάνεια το θησαυρό που υπάρχει μέσα σας. Σιγά-σιγά θα καταλάβετε ότι κρύβατε χρυσωρυχείο και θα πάρετε όλα τα μέτρα για να θησαυρίζετε. Επενδύετε στο μέλλον!
Στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και κάνει θεϊκή επανεμφάνιση για να κλέψει την παράσταση και να πάρει τον «θεατή» με το μέρος της. Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι βασίλισσα που κάθεται υπεροπτικά στο θρόνο της,  και δεν θα την δεις ποτέ να κλαίει για τα γλυκά σου μάτια. Η διάθεση σου να διαφημίσεις τον εαυτό σου  μεγαλώνει και βλέπεις τον έρωτα αφ υψηλού. Στις 1 Ιουλίου Η Αφροδίτη συναντάει τον Μεγαλόκαρδο Δία που σου κάνει τα χατίρια και σε κακομαθαίνει (όταν έχει τις καλές του), και η τύχη είναι με το μέρος σου.Το καλοκαίρι θα περάσεις την φάση του πισωγυρίσματος μια που η Αφροδίτη θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομα,  και ενώ έχει προχωρήσει δυναμικά στις 19 Ιουλίου στο ζώδιο της Παρθένου για να πολεμήσει τον μιζέρια και την ανία  , κουράζεται και σταματά. Στις 25 Ιουλίου κατεβάζει τα ρολά, (σε στάσιμη φάση) για να γεμίσει τις μπαταρίες της. Στις 31 Ιουλίου  ξαναγυρνά στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα και  έχεις την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις σχέσεις , συνεργασίες αλλά και τον τρόπο που διεκδικείς την αγάπη. Βάζεις στο μικροσκόπιο το χρήμα ,για να μπορέσεις να καταλάβεις την αιτία που δεν «έχεις» ό,τι θέλεις,  και να κανακέψεις το παιδί που κρύβεται μέσα σου.  Στις 5 Αυγούστου , η συνάντηση Δία-Αφροδίτης επαναλαμβάνεται και λύνεις και τον τελευταίο γρίφο που κανένας μέχρι τώρα δεν μπορούσε να λύσει!  Στις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη έρχεται στα συγκαλά της (γυρνώντας σε ορθή πορεία) , και παίρνει το μερίδιο του λέοντος , όπως βέβαια της αξίζει..Σχέσεις: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες μέχρι τις 18 Ιουλίου έχετε το πάνω χέρι και κόβετε –ράβετε το κοστούμι στα μέτρα σας. Από τις 19 Ιουλίου Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι γεννημένοι στην μηδενική μοίρα ίσα ίσα που καταλαβαίνετε την επίσκεψη της Αφροδίτης , και το κλίμα δεν προλαβαίνει να αλλάξει. Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 31 Ιουλίου ως 6 Σεπτεμβρίου Κριοί, Λέοντες, Τοξότες (δεύτερο-τρίτο δεκαήμερο) , και πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες 29η -14η  ευνοείστε ακόμα περισσότερο : Εξετάζετε προσωπικές ανασφάλειες που έκλειναν τις πόρτες του έρωτα και βρίσκετε τον ένοχο που σας τιμώρησε και σας έβαλε στην γωνιά .. Από τις 6 Σεπτεμβρίου υπόσχομαι να μπείτε στο μάτι του «οχτρού» και να κάνετε τον γάμο της χρονιάς. Επαγγελματικά-Οικονομικά: Επενδύστε χωρίς να σκέφτεστε πως θα τα καταφέρετε και ρισκάρετε να ακολουθήσετε το επάγγελμα των ονείρων σας. Κάντε το χόμπι σας , δουλειά και αφεθείτε με εμπιστοσύνη στα χέρια του Σύμπαντος..
Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη επιστρέφει στην Παρθένο όπου θα γίνει αδύναμη , και«κακιά , στρυφνή και ανάποδη» , χάνοντας την γλυκύτητα της. Η Αφροδίτη στην Παρθένο κλέβει την λάμψη από τα μάτια σου,  και μεταμορφώνεσαι από αρνάκι σεστρίγγλα.. Αρχίζει να ελέγχεις του γύρω σου και απαιτείς  να προσαρμόσεις τους πάντες και τα πάντα στο δικό σου πρόγραμμα.  Η εμμονή της τελειότητας καταλαμβάνει τη σκέψη σου και πιθανόν να μείνεις μόνος γιατί κανείς δεν θα σε αντέχει!Σχέσεις:Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, μαζεύετε τα λόγια σας και κρύβεστε κάτω από το «πάπλωμα»  αποφεύγοντας το ρίσκο  που οδηγεί στο γνωστό τέλμα. Ανταλλάσσεται τον έρωτα με την  επιλογή που κουμπώνει τέλεια στα πρέπει και τους ηθικούς κανόνες, και κοιμάστε ήσυχοι.. Επαγγελματικά –Οικονομικά: Συμμαζεύετε την καθημερινότητά σας και πετάτε τα «σκουπίδια» από το παράθυρο, για να πάρετε καθαρό αέρα και να αρχίζουν να γεμίζουν οι τσέπες σας. Σκέφτεστε να δουλέψετε μόνοι και σταματάτε να χτυπάτε τις κλειστές πόρτες . Κινήστε σε νέες κατευθύνσεις. Ευνοϊκή περίοδος για οικονομικές συναλλαγές η 25η Σεπτεμβρίου με την συνάντηση του Δία – Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου
Στις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό που πάει όπου φυσάει ο άνεμος και η ισορροπία είναι το ζητούμενο. Η Αφροδίτη στον Ζυγό βέβαια είναι στην καλύτερη της θέση γιατί ξέρεις πώς να κάνει τα γλυκά τα μάτια και να πετύχει τον σκοπό της. Υποχωρεί, συζητά και δείχνει τον καλό της εαυτό , με την προοπτική να υποσχεθείς την αποκατάσταση της. Επιλέγεις το πρόσωπο που είναι κατάλληλο να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου και θάβεις το συναίσθημα βαθιά μέσα σου , γιατί σε έχει καταστρέψει..Σχέσεις: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι ξανά ανακατεύετε την τράπουλα για να πέσει το τυχερό χαρτί και να γλιτώσετε μια και καλή από τον τύραννο και τα βασανιστήρια του .Βάζετε σε πάγο τις επιθυμίες σας και λειτουργείτε μόνο με την λογική..Εύκολο! Επαγγελματικά –Οικονομικά: Γνωρίζετε τον συνεργάτη σας και από την καλή και από την ανάποδη ,και έτσι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να φτιάξουν οι σχέσεις σας και να μην χάνετε χρόνος άδικα και εις βάρος σας! Μπορείτε να διεκδικήσετε εύκολα αυτό που σας ανήκει και να είναι όλοι ευχαριστημένοι !
Στις 5 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και θα τερματίσει την πορεία της μέσα στο 2015 από το πλουτώνιο αυτό ζώδιο.  Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μεταμορφώνει και το πιο ήσυχο ζώο σε θηρίο και φυσικά τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα. Μαζεύεσαι , κρύβεσαι , απομακρύνεσαι γιατί μυρίζεσαι τον κίνδυνο και θέλεις να αποφύγεις να ακούσεις τα κακά τα μαντάτα! Όλα στο μυαλό σου είναι και μπορείς να τα νικήσεις, αρκεί να τα..αντιμετωπίσεις. Σχέσεις: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες εύκολα παίζετε το θύμα ή τον θύτη για να φουντώνει το πάθος και να πέφτετε στα ..πατώματα, υποδυόμενοι τον δραματικό τον ρόλο.  Το ίδιο θα κάνετε και τώρα , γιατί μόνοι έτσι νιώθετε τον έρωτα στο Μεγαλείο του και κρυφογελάτε ευχαριστημένοι με το υποκριτικό σας ταλέντο. Επαγγελματικά – Οικονομικά : Εδώ τα πράγματα αλλάζουν, και είστε οι κακοί που αγαπάνε το χρήμα γιατί βέβαια καλύπτει τις ανασφάλειες σας . Χρησιμοποιείστε τις δυνάμεις σας, διαίσθηση, επιμονή, και ελπίδα και κερδίστε πίσω αυτό που σας χρωστάει η ζωή , δηλαδή την Επιτυχία!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα