Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Όχι να μη περάσει ξανά ο εχθρός από μέσα σου, αυτό το μέρος είναι ιερό. Όχι δε θα περάσει!

Φωτογραφία: Να μην αναζητάς την Αλήθεια! Ναι να μην την αναζητάς, δεν είναι αυτός ο ορθός δρόμος. Εκπλήσσεσαι αλλά θα σου πω ότι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να καθαρίσεις το μονοπάτι που οδηγεί σ αυτή. Ο παλιός άνθρωπος δε μπορεί να βρει την Αλήθεια πρέπει πρώτα να γνωρίσει τον εαυτό του και μετά να καθαρθεί από κάθε επίπλαστο  και ξένο γι αυτόν στοιχείο.Τότε η Αλήθεια θα αναδυθεί μόνη της γιατί η Αλήθεια βρίσκεται μέσα μας αλλά όπως η συνείδηση μας είναι αιχμάλωτη χιλιάδων μικρών εαυτών έτσι κι ο δρόμος που οδηγεί στην Αλήθεια είναι φραγμένος από ελαττώματα και πεποιθήσεις. 
Αν αναζητήσεις την Αλήθεια πριν γνωρίσεις τον εαυτό σου και πριν τον εξαγνίσεις τότε θα συμβεί το εξής: Ή δε θα την αναγνωρίσεις ή θα χρωματιστεί απ τους μικρούς εαυτούς και θ αλλοιωθεί για να εξυπηρετήσει τις δικές τους ανάγκες. Ακόμη  κι αν σε μια αναλαμπή ενός διαλογισμού σου δοθεί, θα έρθουν εκείνα τα μικρά ανθρωπάκια  και θα σε γεμίσουν χιλιάδες αμφιβολίες κι ερωτηματικά όπως φυτρώνουν τα ζιζάνια κι απομυζούν τα σπαρτά. 
Γνώρισε Εσένα ,απελευθέρωσε τη συνείδηση σου καθάρισε το μονοπάτι κι η Αλήθεια θα έρθει μόνη της να σε βρει. Επειδή η Αγάπη κι η Αλήθεια ρέουν πάντα μέσα σου αλλά το κανάλι έχει φραχτεί. 
Απελευθερώσου και γίνε ένας Νέος Άνθρωπος δίχως σκουπίδια μέσα σου.Μην επιτρέψεις ξανά στον εχθρό να διαβεί το μονοπάτι σου για να μπορεί η Αλήθεια ελεύθερη να κυκλοφορεί. Όχι να μη περάσει ξανά ο εχθρός από μέσα σου, αυτό το μέρος είναι ιερό. Όχι δε θα περάσει!

Να μην αναζητάς την Αλήθεια! Ναι να μην την αναζητάς, δεν είναι αυτός ο ορθός δρόμος. 

Εκπλήσσεσαι αλλά θα σου πω ότι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να καθαρίσεις το μονοπάτι που οδηγεί σ αυτή. 

Ο παλιός άνθρωπος δε μπορεί να βρει την Αλήθεια πρέπει πρώτα να γνωρίσει τον εαυτό του και μετά να καθαρθεί από κάθε επίπλαστο και ξένο γι αυτόν στοιχείο.

Τότε η Αλήθεια θα αναδυθεί μόνη της γιατί η Αλήθεια βρίσκεται μέσα μας αλλά όπως η συνείδηση μας είναι αιχμάλωτη χιλιάδων μικρών εαυτών έτσι κι ο δρόμος που οδηγεί στην Αλήθεια είναι φραγμένος από ελαττώματα και πεποιθήσεις. 

Αν αναζητήσεις την Αλήθεια πριν γνωρίσεις τον εαυτό σου και πριν τον εξαγνίσεις τότε θα συμβεί το εξής: Ή δε θα την αναγνωρίσεις ή θα χρωματιστεί απ τους μικρούς εαυτούς και θ αλλοιωθεί για να εξυπηρετήσει τις δικές τους ανάγκες.

 Ακόμη κι αν σε μια αναλαμπή ενός διαλογισμού σου δοθεί, θα έρθουν εκείνα τα μικρά ανθρωπάκια και θα σε γεμίσουν χιλιάδες αμφιβολίες κι ερωτηματικά όπως φυτρώνουν τα ζιζάνια κι απομυζούν τα σπαρτά.

Γνώρισε Εσένα ,απελευθέρωσε τη συνείδηση σου καθάρισε το μονοπάτι κι η Αλήθεια θα έρθει μόνη της να σε βρει. 

Επειδή η Αγάπη κι η Αλήθεια ρέουν πάντα μέσα σου αλλά το κανάλι έχει φραχτεί.

Απελευθερώσου και γίνε ένας Νέος Άνθρωπος δίχως σκουπίδια μέσα σου.

Μην επιτρέψεις ξανά στον εχθρό να διαβεί το μονοπάτι σου για να μπορεί η Αλήθεια ελεύθερη να κυκλοφορεί. 

Όχι να μη περάσει ξανά ο εχθρός από μέσα σου, αυτό το μέρος είναι ιερό. Όχι δε θα περάσει!


Τα Βιβλία μου Οι σκέψεις μου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα