Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Δείτε το μενού για καλύτερο σεξ!



Εφτά σούπερ τροφές  είναι ικανές να '' ανάψουν φωτιά'' ανάμεσα στα δύο φύλα. Έρευνα του αμερικανικού περιοδικού SELF τις ανέδειξε, επισημαίνοντας  ότι δεν είναι μόνο υγιεινές αλλά μπορούν να εκτοξεύσουν την ερωτική διάθεση.
Ρεβίθια
 
 
Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά  τα ρεβίθια περιέχουν το λεγόμενο «φυσικό Viagra», ένα αμινοξύ που ονομάζεται αργινίνη. Με την αργινίνη απελευθερώνεται νιτρικό οξύ, διαδικασία την οποία ακολουθεί και το γνωστό μπλε χαπάκι, το οποίο διευκολύνει την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα.
 
Δαμάσκηνα
 
 
Φρούτο που εμποδίζει την συσσώρευση πλάκας στα αιμοφόρα αγγεία 
Σύμφωνα με την British Journal of Nutrition το δαμάσκηνο αποτελεί το top καθαρτικό των αρτηριών καθώς όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες η καλή κυκλοφορία του αίματος οδηγεί στην διέγερση. 
 
Ελαιόλαδο
 
Το φυτικό λίπος , βοηθά στην παραγωγή της τεστοστερόνης μιας ορμόνης η οποία   είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την σεξουαλική ορμή και των δύο φύλων..
 
Κόκκινο κρασί
 
 
Έρευνα του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας απέδειξε ότι οι γυναίκες που έπιναν ένα με δύο ποτηράκια κόκκινο κρασί την ημέρα είχαν καλύτερη φυσική λίπανση στον οργανισμό τους από εκείνες που δεν έπιναν καθόλου. 
 
Λεβάντα
 
Το φυτό αυτό έχει την ικανότητα να διεγείρει τις αισθήσεις μόνο με το άρωμά του. Έρευνα σε γυναίκες που μύρισαν αιθέριο έλαιο λεβάντας στην διάρκεια του δείπνου τους έδειξε ότι το άρωμά της αύξησε κατά 11% την ροή του αίματος στα γεννητικά τους όργανα. 
Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι ο εγκέφαλος συνδέει το άρωμα της λεβάντας με χαλαρωτικές αναμνήσεις. 
 
Ρόκα
 
 
Από αρχαιοτάτων χρ'όνων θεωρείτα άκρως  διεγερτική. Περιέχει αντιοξειδωτικά, μεταλλικά στοιχεία στα πράσινα φύλλα, συστατικά απαραίτητα για τη σεξουαλική υγεία.
 
Αμύγδαλα
 
 
Διεγείρουν την ερωτική διάθεση και αυξάνουν τη γονιμότητα. Είναι εξαιρετικά θρεπτικά, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία και σημαντικά για την σεξουαλική υγεία και την αναπαραγωγή αφού έχουν βιταμίνη Ε, σελήνιο, zinc κ.α.
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα