Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΥΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ LADY GAGA


Για σκέψου να βρίσκεσαι σε μία παρέα και όποτε εσύ ανοίγεις το στόμα σου να πεις κάτι, οι άλλοι να τα ξύνουν. Να σε αγνοούν. Να γυρίζουν την πλάτη τους. Να μη δίνουν συνέχεια σ' αυτό που είπες. Σα να μη μίλησες εσύ. Σα να μην υπάρχεις εσύ, και οι άλλοι να συνεχίζουν τη συνομιλία τους. Χωρίς να δίνουν καμμία προσοχή για την παρουσία σου. Πώς θα νοιώθεις;
Ότι είσαι ο μαλάκας της παρέας. Ένας τίποτας. Έτσι αισθάνθηκε κοτζάμ Lady Gaga. Είναι στη σκηνή, στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης και την ώρα που τραγουδάει, από κάτω, μάλιστα στις πρώτες θέσεις, έπεφτε κουβεντολόι. Έφριξε η τρελλή.

-Θα σκάσετε; Επιτέλους, βουλώστε το, γαμημένοι πλούσιοι!
Μιλάμε ότι ανάμεσα στον εκλεκτόν κοινόν ήταν ένας κι ένας οι επώνυμοι. Δεν της είχε ξανατύχει της παλαβιάρας. Βγήκε από τα ρούχα της.
-Σκάστε, ρε! Παίζουμε τζαζ...
Δεν έχει δίκαιο η τραγουδίστρια. Με ποιο δικαίωμα βρίζει; Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να την σεβαστεί, πήγε σε συναυλία μίας κουνημένης όχι στην εκκλησία να ακούσει τη θεία λειτουργία. Τότε γιατί πλήρωσε ακριβό εισιτήριο; Για να την σπάσει στη Lady Gaga που δεν την χωνεύει.
Και τι έπρεπε να κάνει η καλλιτέχνις απέναντι σε μία τέτοια προσβλητική συμπεριφορά; Πολύ απλό. Να σηκωθεί να φύγει. “Άντε γαμηθείτε...” να τους πει. “Δεν είστε άξιοι να ακούτε μία Lady Gaga”. Λέμε.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα