Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Καλός ύπνος για υγεία



Το φυσικό σώμα διατηρείται υγιές εάν κοιμάστε μεταξύ 10 μ.μ. και 5 π.μ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και οι άνθρωποι στην Αμερική είναι μπερδεμένοι. Η νύχτα τους είναι μέρα. Η μέρα τους είναι νύχτα. Παρακολουθούν πολύ ανόητα, εγκληματικά έργα μέχρι τις 3 η ώρα το βράδυ και με όλη αυτή τη φαντασία πηγαίνουν και κοιμούνται.

Τι συμβαίνει; Η ψυχή τους πηγαίνει ακριβώς σ’ αυτά τα απεχθή μέρη που είδαν στην τηλεόραση. Αντί να πάνε στους Υψηλότερους Κόσμους, σε τάξεις διδασκαλίας, σε Άσραμ για να μάθουν τη σοφία και να αναζωογονήσουν το νευρικό τους σύστημα, πηγαίνουν σε νυχτερινά κέντρα, σε μέρη με φόνους και βία. Κατόπιν το επόμενο πρωί λένε, “Αισθάνομαι τόσο αδύναμος”, και γίνονται τόσο “ξινοί”, αρνητικοί. Ειδικά αν είναι αφεντικά, δικαστές, τότε έχετε προβλήματα με αυτούς γιατί τα νοητικά και συναισθηματικά σώματά τους δεν λειτουργούν σωστά γιατί τα σώματά τους είναι ανισόρροπα.



Μόνο η αγνή ενέργεια θα τους κάνει να σκέφτονται με καθαρή λογική. Όταν η ενέργειά τους έχει αφαιρεθεί, η λογική τους είναι τελείως ανεστραμμένη. Γι’ αυτό οι Κινέζοι λένε, “Όταν πρόκειται να δώσετε μια εντολή στους στρατούς σας, πρέπει να κοιμηθείτε καλά το βράδυ”. Μετά τον ύπνο, θα μπορέσετε να κάνετε το σωστό.

Εάν σκοπεύετε να χωρίσετε ή αν έχετε άλλα προβλήματα, προσέξτε να μην πάρετε άμεσα αποφάσεις. Κοιμηθείτε γι’ αυτό, αλλά μην κοιμηθείτε με χάπια. Μην κοιμάστε με αλκοόλ. Είναι το χειρότερο πράγμα που κάνετε στο σώμα σας. Το να κοιμάστε με αλκοόλ σημαίνει να αυτοκτονείτε. Το να κοιμάστε με ναρκωτικά σημαίνει διπλή αυτοκτονία. Σκοτώνετε με τα ναρκωτικά τον μελλοντικό σας ναό που πρόκειται να χτιστεί στην ψυχή σας. Αυτό είναι ένα πολύ άσχημο μάθημα για εκείνους που χρησιμοποιούν ναρκωτικά. Δεν ξέρουν τι κάνουν για το μέλλον τους.

Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και πραγματικά ο καλύτερος είναι μεταξύ 10 και 5. Πηγαίντε για ύπνο. Είναι τόσο όμορφο να κοιμάστε. Ένας ποιητής έγραψε ότι ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου. Ήταν τόσο ανόητος. Αντιθέτως, ο ύπνος είναι η συσσώρευση του πιο πολύτιμου χρυσού στη ζωή σας γιατί είναι στον ύπνο που θεραπεύεστε, που ενεργοποιείστε, που φωτίζεστε, και τα ντέβα και οι άγγελοι έρχονται και παίρνουν όλα τα σκουπίδια που έχετε. Κάποιες φορές εάν κοιμάστε μέχρι νωρίς το πρωί, αναζωογονείστε παρά όλα τα προβλήματά σας. Προσπαθήστε να κοιμάστε καλά.

Για να κοιμάστε καλά, δεν πρόκειται να τρώτε μετά τη δύση του ηλίου. Αυτό είναι πολύ κακό για τους ανθρώπους γιατί τρώνε μέχρι την τελευταία στιγμή πριν πάνε να ακουμπήσουν το κεφάλι τους στο μαξιλάρι. “Ας φάω αυτή τη πίτα”. Δεν πρόκειται να τρώτε μετά το ηλιοβασίλεμα, όπως και να έχει, εάν θέλετε να έχετε υγιή σώματα. Δεν πρόκειται να φορτώνετε τα σώματά σας.

Την άλλη μέρα ένα επτάχρονο αγόρι μου είπε ότι πάντα φωνάζει στον ύπνο του. Μερικές φορές περπατά στον ύπνο του και μερικές φορές χτυπά το μαξιλάρι του. Η μητέρα του μου είπε ότι παρακολουθούσε βίαιες ταινίες στην τηλεόραση από τις οκτώ μέχρι τις δέκα το βράδυ. Πως μπορεί να κοιμηθεί εάν όλα όσα βλέπει συσσωρεύονται στο νου του σαν μεταϋπνωτικές υποβολές; Αυτές οι υποβολές θα απελευθερωθούν και θα εκδηλωθούν τα μεσάνυχτα στη διάρκεια του ύπνου του γιατί δεν μπορεί ακόμα να κάνει αυτά τα πράγματα στον ξύπνιο του. Τα μιμείται στον ύπνο του.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Esoteric Science of Healing 


elenastral


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα