Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Μηνιαία Διαισθητική Πρόβλεψη Αυγούστου



Διαισθητική πρόβλεψη από τον Παντελή Ευθυμίου 
Τελετουργικό Chaneling


Αυτός ο μήνας αγαπημένοι μου φίλοι  είναι ένας μήνας με δημιουργία, θεραπεία και σκληρή δουλειά με τον εαυτό μας. Η ψυχή σας ζητάει να εκφραστεί μέσα από διάφορους τρόπους, με κάθε έκφραση, συναίσθημα και ενέργεια. 

Οι οδηγοί σας προστατεύουν και σας υποστηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια, την προσπάθεια να εκφραστείτε ελεύθερα σε όλα τα επίπεδα, είτε αυτό αφορά συναισθηματικό θέμα  είτε αφορά επαγγελματικό ή και κοινωνικό. 

Μπορείτε να εκφραστείτε μέσα από την τέχνη, αυτό μπορεί να αφορά την μουσική, την ζωγραφική, τον χορό ή κάποιο καλλιτεχνικό ενεργειακό τελετουργικό. 

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να μάθετε να εκφράζεστε χωρίς φόβο και ενοχές για όλα όσα νιώθετε.
Το να μην εκφράζεστε προκαλεί μπλοκάρισμα στο ενεργειακό κέντρο του λαιμού σας, και αυτό μπορεί να εμφανιστεί ως πονόλαιμος, θυροειδής, αμυγδαλές, κ.λ.π. όλα αυτά είναι συμπτώματα ότι δεν εκφράζεστε ελεύθερα και πρέπει να το κάνετε οπωσδήποτε, επίσης όταν μας πονάει η γνάθος, ο αυχένας, τα δόντια και η μύτη, είναι επίσης μερικά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με την έκφρασή μας και πως κάτι έχει αρχίσει να σωματοποιείτε. 


Η Θεά που στέλνει μήνυμα αυτό τον μήνα είναι η Θεά Κάλι, και το μήνυμά της είναι το εξής:

''Τα παλιά πρέπει να σπάσουν και να απελευθερωθούν έτσι ώστε τα καινούρια να μπορέσουν να πάρουν θέση. Σπάστε τα εσωτερικά σας εμπόδια, τα εμπόδια που δεν σας αφήνουν να έχετε την ζωή και τον τρόπο ζωής που επιθυμείτε. Είναι σημαντικό να δουλέψετε με το κάρμα σας και την προγονική σας γραμμή. Δεν είναι ανάγκη να κουβαλάτε τα βάρη των προγόνων σας ούτε τα βάρη που δημιουργήσατε σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Απελευθερώστε το φωτεινό σας σώμα από αυτές τις ενέργειες που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν αν έχετε αυτό που πραγματικά θέλετε και αξίζετε.''


Για τις Γυναίκες

Έχετε όλη την δύναμη να δημιουργείτε και να ελκύετε αυτό που επιθυμείτε. Κάθε σκέψη σας ελκύει αυτό ακριβώς που στέλνετε εκείνη την στιγμή που ενεργοποιούνται τα κύματα σκέψεων στον εγκέφαλό σας.  Έχετε την δύναμη να επιλέγετε τις σκέψεις σας και να τις ποτίζεται με αγάπη, ειρήνη και αρμονία. Ήρθε η ώρα να ανεβάσετε την ενέργειά σας. Καθαριστείτε ενεργειακά, διώξτε από την ζωή σας ότι σας βαραίνει, δεν χρειάζεται να ζείτε σε καλούπια πατριαρχικής ενέργειας, η Θεά σας καλεί να ανοίξετε τα φτερά σας μέσα από την εσωτερική σας δύναμη και πίστη. Ίσως νιώσετε πως θέλετε βοήθεια, ότι δεν μπορείτε να θεραπευτείτε από βαθιά τραύματα και σχέσεις που σας πληγώσανε, σε αυτή την περίπτωση ζητήστε την βοήθεια κάποιου ενεργειακού θεραπευτή. Αγαπήστε τα παιδιά σας με ανιδιοτέλεια, ξεχάστε τα όνειρα που κάνατε εσείς για αυτά και αρχίστε να αγαπάτε τα δικά τους όνειρα, αγαπήστε τα παιδιά σας για αυτό που είναι και όχι για αυτό που θα θέλατε εσείς να είναι. 


Για τους Άνδρες 


Αφήστε τα συναισθήματά σας ελεύθερα, μην μπλοκάρετε άλλο την ροή των συναισθημάτων σας, αφήστε την θηλυκή σας ενέργεια να λάβει δράση μέσα από τον αληθινό λόγο και τα αληθινά συναισθήματα. Δεν είναι περίεργο ούτε κακό να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Είναι λογικό σε μία χώρα που η πατριαρχική ενέργεια δρα να υπάρχουν ταμπού, πρέπει και κανόνες που μας εμποδίζουν να εκφραζόμαστε ελεύθερα, μέσα από την καρδιά μας. Ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει, δεν είστε οι κανόνες ούτε τα πρέπει, είστε η καρδιά σας και το συναίσθημά σας, είστε εσείς και ε΄σιτε υπε΄ροχη με τον δικό σας τρόπο. Είναι σημαντικό να μάθετε να μην κρίνετε αλλά να αποδέχεστε με σεβασμό την διαφορετικότητα γύρο σας. Οι οδηγοί σας είναι δίπλα σας και σας ζητάνε να στραφείτε σε αυτούς και να ζητήσετε την βοήθειά τους. Σας δείχνουν καθημερινά μέσα από την ζωή σας, τα όνειρά σας και τους ανθρώπους γύρο σας τι πρέπει να κάνετε όμως οι περισσότεροι από εσάς δεν το αντιλαμβάνεστε ή δεν το δέχεστε. Η καρμική  απελευθέρωση είναι η καλύτερη λύση για εσάς τώρα.



Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά
Την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα