Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ


Ο Θεός έπλασε την Γυναίκα. Δεν σηκώνω καμμία αντίρρηση από κανέναν τρόμπα. Και την έφτιαξε ο παπούλης όπως την θέλουμε, όχι όπως την γουστάρουν οι μόδιστροι, ρε γαμώτο.
Γαμιέται η μόδα όταν αρνείται την αρχέγονη γυναίκα. Η μέγιστη πλαστογραφία στη γη είναι η πλαστικοποίηση της Εύας και την κατάφεραν οι μόδιστροι, οι ιερείς της μόδας, με τη σιωπηλή ευλογία των ιερέων της θρησκείας. Την αιώνια γυναίκα γουστάρει ο αρσενικός να προσκυνήσει τον βωμό της, να ρουφήξει τους χυμούς της, να πιει τη σάρκα της, όχι να δώσει ντέρμπυ με τα κόκαλά της.
Απλωμένα τα γυναικεία κορμιά στην παραλία. Μαζικής παραγωγής το πακέτο. Το προϊόν κλωνοποίησης. Οι γατούλες που θέλουν να δείχνουν σέξυ και ότι δεν προέρχονται από τη χώρα της εργασίας, του γραφείου. Πριν ακόμα σημάνει καλοκαίρι αρχίζει να βαράει το άγχος με τα κιλά, περισσευούμενα και όχι. Ψυχολογική πίεση. Η ψύχωση. Πώς θα εμφανιστούμε με μαγιώ; 

Ποια τρόικα και ποιο μνημόνιο! Την πιο στυγνή κατοχή την έχει επιβάλει η δικατορία των ντιζάινερ. Μπαίνεις στο γυμναστήριο και μπανίζεις ίδιους κώλους, είτε αρσενικοί, είτε γυναικείοι, το ίδιο είναι. Στα Τάρταρα την έστειλαν τη γυναίκα θεά. Και η βαμπ γίνεται βαμπίρ. Σκελετός. Bimbo. Μις Μπιάφρα. Νταχάου Look. Γυναίκες για τα καλλιστεία του Άουσβιτς.

Χάνουμε την Γυναίκα της θηλυκής αύρας. Μαίρυλιν Μονρώ, Μπριτζίτ Μπαρντώ, Μόνικα Μπελούτσι. Και γαμώ το (γράμμα) Μ… Γυναίκες κατευθείαν από τον Παράδεισο. Τις χαίρεσαι και σκέπτεσαι ότι αυτές έχουν περίοδο, δίνουν μητρικό γάλα. Ουδεμία σχέση με την ψυχή του μόδιστρου, που είναι άντρας αλλά δεν σκέπτεται σαν άντρας.
Ο μαιτρ της βιομηχανίας της μόδας την θέλει ωραία την γυναίκα, όμως σαν αντικείμενο, όπως ένα αυτοκίνητο, ένα κόσμημα, ένα έπιπλο στο σαλόνι, ούτε καν στην κρεβατοκάμαρα. Με μια άλλη κουβέντα, χρησιμοποιεί την γυναίκα για να λανσάρει ένα γυαλιστερό ρούχο, όχι κάποιο γαμηστερό θηλυκό.
Έχει μίσος για τη γυναίκα ο μόδιστρος. Ό,τι θέλει ας έχει. Γυναικοφοβία, λανθάσουσα παιδοφιλία, φεμινιστικό πανικό. Γιατί να ασχοληθεί κανείς με την όποια σεξουαλική διαστροφή κάποιων επαγγελματιών, είτε σχεδιάζουν ρούχα γυναικεία, είτε προϊόντα sex shops.
Απλά καταγράφεις το ό,τι οι εν λόγω μάγκες, από την εποχή της Νταίζης Μαυράκη, της πρώτης μετά τον πόλεμο Σταρ Ελλάς, συνέβαλαν καθοριστικά στο φαινόμενο οι Ελληνίδες να ομιλούν πλέον όπως ο Λάκης Γαβαλάς. Καμμία σχέση  έχει η Κορίνα Τσοπέη, μια πριμαντόνα, με την αδενοπαθή γκομενίτσα. Δεν βλέπεις γυναίκες σήμερα, αλλά κέρινες κούκλες βιτρίνας που μοστράρουν τις δημιουργίες του αδελφάτου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα