Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Σκληρό μήνυμα της κυβέρνησης σε Πούτιν για το ρωσικό εμπάργκο: Αποχή από ρώσικη σαλάτα και βότκα κήρυξαν Σαμαράς-Βενιζέλος!

samaras-venizelos
Σκληραίνει επικίνδυνα τη στάση της απέναντι στη Μόσχα η συγκυβέρνηση μετά το εμπάργκο που κήρυξε ο Πούτιν στα Ελληνικά (και όχι μόνο) αγροτικά προϊόντα!
Με ενθουσιασμό και διάθεση για στομαχικό αγώνα διαρκείας ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου η προγραμματισμένη κυβερνητική αποχή συσσιτίου από δύο προϊόντα που αποτελούνε σήματα κατατεθέντα της Ρωσίας!
Με μία κίνηση αντίστασης την οποία θα ζήλευαν ακόμα και οι ιστορικότεροι ηγέτες στα χρονικά του πλανήτη, αποφάσισαν από κοινού να δείξουν την πλήρη αντίθεσή τους στο εμπάργκο προϊόντων που κήρυξε την Πέμπτη η Ρωσία Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ειδικότερα, τα δύο κορυφαία πολιτικά πρόσωπα της συγκυβέρνησης το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν (όπως είχαν ήδη προειδοποιήσει από το απόγευμα της Παρασκευής) αποχή (στα γεύματά τους) από ρώσική σαλάτα και vodka θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πιέσουν όσο πιο σκληρά γίνεται την Μόσχα ώστε να εξαιρέσει άμεσα από το εμπάργκο που κήρυξε, τα αγροτικά προϊόντα της Ελλάδας.
Με επέκταση της αποχής ακόμη και στη ρώσικη ρουλέτα απειλεί η συγκυβέρνηση το ρωσικό κράτος, αν δεν υποκύψει στις πιέσεις της ελληνικής πλευράς  ο Πούτιν!
Σύμφωνα με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, η συμβολική αυτή κυβερνητική αποχή συσσιτίου η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται σύντομα να επεκταθεί και σε άλλα γνωστά προϊόντα της Ρωσίας όπως είναι η ρώσικη ρουλέτα, έχει αποφασιστεί να διαρκέσει μέχρι ο Πούτιν κάνει πίσω και επιτρέψει ξανά τις εισαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην χώρα του.
Ακολουθούν οι δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο Έλληνας πρωθυπουργός λίγα μόλις λεπτά πριν την έναρξη του Σαββατιάτικου μεσημεριανού του γεύματος:
«Πήραμε την απόφαση ως κυβέρνηση μαζί με τον Ευάγγελο να δείξουμε στον πρόεδρο της Ρωσίας ότι το εμπάργκο που κήρυξε στα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα δεν πρόκειται να περάσει αναπάντητο από το ελληνικό κράτος.
Η αποχή μας από βότκα και ρώσικη σαλάτα συνιστά απλά μία πρώτη σκληρή προειδοποίηση στον πρόεδρο της Ρωσίας που νομίζει ότι μπορεί να προχωρεί ελεύθερα σε ενέργειες που πλήττουν βάναυσα χρεοκοπημένες χώρες της Ευρώπης όπως είναι η Ελλάδα.
Η κίνησή μας αυτή αποτελεί ταυτόχρονα και μία άκρως δυναμική κίνηση συμπαράστασή μας στους Έλληνες αγρότες που πλήττονται βάναυσα από το εμπάργκο προϊόντων που επέβαλε η Ρωσία.
Καλούμε τον πρόεδρο της Ρωσίας να συμμορφωθεί άμεσα με το αίτημά μας, διαφορετικά τον απειλούμε ευθέως και δημόσια ότι το επόμενο βήμα μας θα είναι να απέχουμε και από το γνωστό παιχνίδι της ρώσικης ρουλέτας.
Η αποχή μας πρόκειται να συνεχιστεί όσο χρειαστεί, μέχρις ότου επιστρέψει ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο του Έλληνα αγρότη».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα